Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Urban Decay Vice Lip Chemistry Streak

Vurderinger
Velg farge
Streak
Pris
215 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Vice Lip Chemistry
p94003968
v94003980
Urban Decay
NOK
215
Urban Decay Vice Lip Chemistry er en høyglansig og lett leppetint som tilpasser seg din egen leppefarge og skaper en nyanse som er unik for din tone.
Urban Decay Vice Lip Chemistry er lett med en balmlignende tekstur som gir en følelse av fuktighet på leppene. Den vannavstøtende fargen tilpasser seg deg; den tilpassede nyansen fremkalles helt etter bare noen få minutter, og varer i opptil 5 timer. Den veganske formulaen* er myk og glansig (men aldri klissete!). *Uten ingredienser og biprodukter av animalsk opprinnelse.
Som en del av Stay Naked-kolleksjonen, er produktene i Vice Lip Chemistry designet til å smigre alle hudtoner. Fra avslappende nøytraler med Low Key (rosa-nude) og Heavy (blek nude), til skarpe fargetoner som Streak (korallrosa) og 21 (kald rød), så finnes det en nyanse som passer til enhver stemning. Tips for anvendelse: for å få farge uten gloss, påfør Lip Chemistry og vent i noen minutter. Tørk deretter av det glinsende øverste laget av produktet, og du sitter igjen med kun fargen.
Volum:
4 ml
EAN:
3605972043009
Tips fra KICKS community
Finn riktig mascara for deg

Finn riktig mascara for deg

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

3.0
Basert på 2 omtaler
Les mer
A
Anonym
05-09-2020
Like (0)
L
Line
13-03-2020
Like (1)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331