Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal! 30% på Urban Decay All Nighter Setting Spray & Foreo Mini Luna 2!

NYHET

Urban Decay Lip Plumper Honey

Vurderinger
Pris
215 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Urban Decay Lip Plumper betyr at du kan glemme fillers – denne duftende lipglossen med en vegansk formel* kombinerer høy glans med mikrofint glitter, og gir en ...
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lip Plumper
p94004069
v94004070
Urban Decay
NOK
215
Urban Decay Lip Plumper betyr at du kan glemme fillers – denne duftende lipglossen med en vegansk formel* kombinerer høy glans med mikrofint glitter, og gir en nesten øyeblikkelig kriblende effekt for fyldigere lepper uten den klissete følelsen. *Uten ingredienser og biprodukter av animalsk opprinnelse.
Vil du maksimere hver look med en over-the-top finish? Urban Decay Lip Plumper hjelper deg med tre uimotståelige nyanser og pirrende dufter: Honey, Cherry og Heat. Honey Lip Plumper gir en lys, gylden glød med en fengende duft av honning. Cherry Lip Plumper er en skimrende fersken-rosa glans som pirrer duften av kirsebær. Heat Lip Plumper ulmer med et lett burgundershimmer og har en krydret og søt kanelduft.
Lip Plumper er beriket av koffein, jojobaolje og solsikkeolje og gir deg en jevn og intens glans, med en kjølende plumpende følelse som skaper inntrykket av fyldigere lepper. La oss bare si at din neste klineøkt kommer til å bli intens.
EAN:
3605972169310

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331