Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss Naked
Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss Naked
Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss Naked
ONLY AT KICKS

Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss Naked

Urban Decay

Urban Decays Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss er ultra-skinnende, silkemyk å påføre og gir en langvarig komfort, og er ikke tacky.
205 kr
Naked
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Linn | 28-05-2019
Kjempefin gloss! Har Fuel som har skimmer, men det synes ikke for godt sånn at det blir for mye.
Christina T | 07-03-2019
Elsker disse ❤️ Har så langt 4. Lippglossen har en frisk peppermynte lukt og smak og en kjølende effekt på leppene. Føler og at glossen har en noe plumpende effekt. Bruker glossen alene og oppå leppestift. Blir nok å kjøpe flere farger
Samreen | 19-11-2018
Naked lipglossen, faktisk elsker den, fikk en tester og prøvd nå 4 ukers tid..lukter kjempegodt. mine lepper er tynne, når jeg ikke har lyst å gå med noe farge/leppestift, bruker denne, kommer til å kjøpe andre farger også, jeg er fornøyd ,anbefales. har prøvd ellers andre typer gloss (de var noe tacky, denne følte jeg ikke ) pleier ikke å ta mye ,da blir det noe ulempe, spør gjerne etter en tester først <3

Mer Informasjon

Urban Decays Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss er ultra-skinnende, silkemyk å påføre og gir en langvarig komfort, og er ikke tacky.
UDs fuktighetsgivende lipgloss er beriket med E-vitaminer og peppermynteolje som nærer leppene og har en forstørrende effekt. En smak av lekker vanilje-mynte. Og vent til du ser lineup`en; uansett hvilken glossfrekvens du er på, finner du din egen Hi-Fi. Få alt fra dristige og levende til myke nøytrale med fire forskjellige effekter - metallisk, holografisk, kremet og skinnende kremet.
Og ikke minst en gloss som er både sexy og behagelig! Hi-Fi Shine Lipgloss gir en ultraskinnende farge som ikke klisser eller smitter og som umiddelbart får leppene til å se større ut. UDs skyggerekke er fylt med rene, glitrende og pigmentrike alternativer for å fremheve din look.
UDs brede utvalg av skygger inkluderer alt fra mykt til skrikende. Denne lineup`en har et så bredt spekter at skyggene ser bra ut på enhver hudtone. Prøv de holografiske skyggene (som SPL og Snapped), den nøytrale must-have Naked, eller Obsessed, den perfekte universale lyserosa.
Den slanke, moderne tuben er gjennomsiktig, så det er lett å velge en nyanse rett fra vesken. Den glitrende, metallrammen får glossen til å se flytende ut. Ekstra bonus: Fordi tuben er flat passer den perfekt i lommen. Den fleksible åreformede applikatoren i silikonfiber er den nyeste teknologien og lar deg påføre et sjenerøst, jevnt lag med gloss. Ikke noen grunn til å dyppe to ganger (men gjør det gjerne hvis du vil!).
Urban Decay er fremstilt på 100 % dyrevennlig måte.
Farge:Lilla
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331