Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss Jawbreaker

Vurderinger
Velg farge
Jawbreaker
Pris
215 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss
p90169023
v90169042
Urban Decay
NOK
215
Urban Decays Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss er ultra-skinnende, silkemyk å påføre og gir en langvarig komfort, og er ikke tacky.
UDs fuktighetsgivende lipgloss er beriket med E-vitaminer og peppermynteolje som nærer leppene og har en forstørrende effekt. En smak av lekker vanilje-mynte. Og vent til du ser lineup`en; uansett hvilken glossfrekvens du er på, finner du din egen Hi-Fi. Få alt fra dristige og levende til myke nøytrale med fire forskjellige effekter - metallisk, holografisk, kremet og skinnende kremet.
Og ikke minst en gloss som er både sexy og behagelig! Hi-Fi Shine Lipgloss gir en ultraskinnende farge som ikke klisser eller smitter og som umiddelbart får leppene til å se større ut. UDs skyggerekke er fylt med rene, glitrende og pigmentrike alternativer for å fremheve din look.
UDs brede utvalg av skygger inkluderer alt fra mykt til skrikende. Denne lineup`en har et så bredt spekter at skyggene ser bra ut på enhver hudtone. Prøv de holografiske skyggene (som SPL og Snapped), den nøytrale must-have Naked, eller Obsessed, den perfekte universale lyserosa.
Den slanke, moderne tuben er gjennomsiktig, så det er lett å velge en nyanse rett fra vesken. Den glitrende, metallrammen får glossen til å se flytende ut. Ekstra bonus: Fordi tuben er flat passer den perfekt i lommen. Den fleksible åreformede applikatoren i silikonfiber er den nyeste teknologien og lar deg påføre et sjenerøst, jevnt lag med gloss. Ikke noen grunn til å dyppe to ganger (men gjør det gjerne hvis du vil!).
Urban Decay er fremstilt på 100 % dyrevennlig måte.
Volum:
7 ml
Vekt:
31750 g
Farge:
Lilla
EAN:
3605971667190
Tips fra KICKS community
Finn riktig mascara for deg

Finn riktig mascara for deg

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.7
Basert på 9 omtaler
Les mer
R
Roxana
12-07-2020
Like (0)
I
Ingrid C.
26-04-2020
Like (0)
K
Kine
29-01-2020
Like (0)
K
Karoline
24-12-2019
Like (0)
I
Ingrid
03-10-2019
Like (1)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331