Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

24/7 Glide-On Lip Pencil Ozone
24/7 Glide-On Lip Pencil Ozone
ONLY AT KICKS

24/7 Glide-On Lip Pencil Ozone

Urban Decay

Leppeblyant som holder hele dagen. Holdbar og vannfast leppeblyant, som tegner opp leppene og får fargen til å holde enda lengre. Kyss. Smil. Smask med leppene. Tygg på leppene.
195 kr
Ozone
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
24/7 Glide-On Lip Pencil
p88293362
v88293363
Urban Decay
NOK
195

Omtaler

tiril | 16-02-2017
Helt klart min favoritt når det kommer til lipliner! Holder lenge, myk og lett å påføre.
Taanje | 25-02-2016
Den er lett og påføre, til og med for nybegynnere. Den sitter godt alene, og enda bedre med leppestift over. Bruker den gjerne hvis jeg skal ut og vet jeg vil være on point hele kvelden!
Emilie Døbrøsi | 19-02-2016
Helt klar favoritt hos meg. De legger seg pent på, er veldig kremet under påføring, og tørker litt utover (noe som kan være et lite minus hvis du ikke har noe over). Men de holder seg der de skal, og de forsvinner ikke ujevnt. De er også veldig pigmenterte!

Mer Informasjon

Leppeblyant som holder hele dagen. Holdbar og vannfast leppeblyant, som tegner opp leppene og får fargen til å holde enda lengre.
Kyss. Smil. Smask med leppene. Tygg på leppene. Slikk deg om munnen. 24/7 holder til alt (ja, alt) du gjør! Når du bruker den til å tegne opp leppene eller påfører den på leppene før leppestift, hjelper den fargen til å holde enda lenger.
En del av Urban Decay-kolleksjonen 24/7. Leppeblyanten glir lett over huden med holdbar og vannfast farge, som definerer leppene på vakrest tenkelige måte. I motsetning til mange andre vannfaste eyelinere, føles 24/7 aldri tørr eller klumpete. Inneholder fuktighetsgivende E-vitamin, jojobolje og bomullsfrøolje, som skjemmer bort leppene med fukt.
Farge:Gjennomsiktig
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331