Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

24/7 Glide-On Lip Pencil Blackmail
24/7 Glide-On Lip Pencil Blackmail
ONLY AT KICKS

24/7 Glide-On Lip Pencil Blackmail

Urban Decay

Leppeblyant som holder hele dagen. Holdbar og vannfast leppeblyant, som tegner opp leppene og får fargen til å holde enda lengre. Kyss. Smil. Smask med leppene. Tygg på leppene.
185 kr
Blackmail

Omtaler

tiril | 16-02-2017
Helt klart min favoritt når det kommer til lipliner! Holder lenge, myk og lett å påføre.
Taanje | 25-02-2016
Den er lett og påføre, til og med for nybegynnere. Den sitter godt alene, og enda bedre med leppestift over. Bruker den gjerne hvis jeg skal ut og vet jeg vil være on point hele kvelden!
Emilie Døbrøsi | 19-02-2016
Helt klar favoritt hos meg. De legger seg pent på, er veldig kremet under påføring, og tørker litt utover (noe som kan være et lite minus hvis du ikke har noe over). Men de holder seg der de skal, og de forsvinner ikke ujevnt. De er også veldig pigmenterte!

Mer Informasjon

Leppeblyant som holder hele dagen. Holdbar og vannfast leppeblyant, som tegner opp leppene og får fargen til å holde enda lengre.
Kyss. Smil. Smask med leppene. Tygg på leppene. Slikk deg om munnen. 24/7 holder til alt (ja, alt) du gjør! Når du bruker den til å tegne opp leppene eller påfører den på leppene før leppestift, hjelper den fargen til å holde enda lenger.
En del av Urban Decay-kolleksjonen 24/7. Leppeblyanten glir lett over huden med holdbar og vannfast farge, som definerer leppene på vakrest tenkelige måte. I motsetning til mange andre vannfaste eyelinere, føles 24/7 aldri tørr eller klumpete. Inneholder fuktighetsgivende E-vitamin, jojobolje og bomullsfrøolje, som skjemmer bort leppene med fukt.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331