Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
All Nighter Setting Spray 30 ml

All Nighter Setting Spray 30 ml

Urban Decay

All Nighter Makeup Setting spray fikserer makeupen med et enkelt pump. Produktet inneholder en patentert Temperatur kontroll teknologi som gjør at makeupen holder seg frisk i opp til 16 timer.
120 kr

Omtaler

Susan | 17-05-2018
Helt klart en av de beste! Ikke fått testa denne kjempe godt enda, men de gangene jeg har brukt den så har sminken holdt seg kjempe fin. Bruker denne og mac sin prep & prime fix +
Kamilla | 04-05-2018
Forferdelig! Jeg hadde store forventninger til denne setting spray etter å ha lest anmeldelsene her på siden, men hvor blir jeg mer og mer skuffet hver gang jeg bruker den.. Jeg bruker Estee Lauder Double Wear foundation, og den holder jo utrolig bra i seg selv, men når jeg har brukt denne spray, da går der ca en time og da har jeg ikke noe foundation tilbake på nesen og haken. Jeg har ikke fettet hud, så ikke fordi det skulle være et problem heller.. Så er bare helt utrolig skuffet, all nighter - no way!
Javeriah | 30-03-2018
Den beste setting-sprayen jeg noen gang har prøvd! Sminken sitter perfekt og beveger seg ikke selv om du klør deg i ansiktet eller gnir deg på nesa. Denne her bør man ikke nøle med å kjøpe i det hele tatt! Anbefales til alle.

Mer Informasjon

All Nighter Makeup Setting spray fikserer makeupen med et enkelt pump. Produktet inneholder en patentert Temperatur kontroll teknologi som gjør at makeupen holder seg frisk i opp til 16 timer. Den passer til alle hudtyper.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 955 10 331