Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Afterglow Blush Quickle
Afterglow Blush Quickle
ONLY AT KICKS

Afterglow Blush Quickle

Urban Decay

"Juks deg til perfekt glød med vår Afterglow 8-Hour Powder Blush. Som den dvelende effekten av et romantisk møte, vil Afterglow ikke opphøre. Vent til du føler den.
265 kr
Quickle

Omtaler

Maria Therese Hatløy | 02-03-2017
Har bare en farge enda (score) men dette er en nydelig flott blush som varer lenge ♥
wisa | 05-10-2016
Disse legger seg fint på kinnene og holder hele dagen! Pakningen er rålekker og det finnes en farge for en hver smak. Kjøpte først Rapture(nydelig litt mørk plommefarge) og Obsessed(lys naturlig rosa), men var så fornøyd at jeg kjøpte Video(gir en naturlig "ikke sminket" glød) også. Har lys hud med kalde undertoner og alle disse tre var veldig fine til meg. God kvalitet definitivt verdt prisen!
Ane | 18-08-2016
Her denne i fargen score, den er helt utroligt nydelig. God pigment og sitter lenge. Den et hint av gull shimmer, gir den en veldig fin glød (uten å glitre). Love! ♥

Mer Informasjon

"Juks deg til perfekt glød med vår Afterglow 8-Hour Powder Blush. Som den dvelende effekten av et romantisk møte, vil Afterglow ikke opphøre. Vent til du føler den. Lett, men luksuriøs, Afterglow har en myk, kremet konsistens som alltid legger seg vakkert på huden. Vår ekstremt finmalte sammensetning legger seg lett på huden og gir ÅTTE timer farge uten at den forsvinner. Oppsettet? Et utvalg av funklende farger, noen med matt finish og andre med et hint av skimmer. Fra rosa til blålilla til rødoransje finnes det en nyanse for alle.
Vi finmalte den riktige blandingen av pudder og pigmenter til å sikre Afterglows perfekte, supermyke konsistens. Denne metoden ga farger som er enkle å legge og duse ut (uten skjoldene som gjerne kommer med andre produkter). Vi beriket også sammensetningen med lysspredende pigmenter for å fremheve og perfeksjonere huden.
Ikke bare ser Afterglow fantastisk ut på huden, men du kommer også til å se vakker ut. Vår spesialdesignede kompakt i metall kommer med en gjennomsiktig ""UD""-logo på lokket (slik at du enkelt kan se riktig farge uten å åpne den).
Vekt: 6.8 g POIDS NET/NETTOVEKT 0,23 oz
"
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331