Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

All Nighter Waterproof Setting Powder
All Nighter Waterproof Setting Powder
All Nighter Waterproof Setting Powder
ONLY AT KICKS

All Nighter Waterproof Setting Powder

Urban Decay

Urban Decays All Nighter Waterproof Setting Powder er som en tryllestav i sminkepungen.
355 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
All Nighter Waterproof Setting Powder
p90234348
v90234349
Urban Decay
NOK
355

Omtaler

Olivia | 12-08-2018
VERDENS BESTE PUDDER! Fester makeupen, holder overflødig olje borte og er usynlig på huden. Er veldig lys, men kan ikke se noe farge. Superfornøyd!
Ingrid | 26-07-2018
Hadde gledet meg til å prøve dette pudderet, men det var alt for mørkt for meg, og så helt oransje ut på. Her burde Urban Decay virkelig ha tilbudt pudderet i både en nyanse lysere og en nyanse mørkere enn denne ene fargen. Ellers var det helt greit, men det var ikke nevneverdig bedre på å holde sminken på plass (med tanke på svette, vann, osv) enn de fleste andre settingpuddere jeg har prøvd.

Mer Informasjon

Urban Decays All Nighter Waterproof Setting Powder er som en tryllestav i sminkepungen. Det vektløse pudderet gjør enhver makeup fullstendig vannfast og sikrer et matt utseende som holder gjennom hele dagen, uansett hva. Denne high-tech-formelen demper synligheten av porer og ujevnheter i huden og blokkerer glansfull hud, helt uten å fjerne din indre glød. Hudens egen utstråling skinner gjennom mens pudderet holder fuktigheten unna. Ingen bør måtte ofre et godt utseende av frykt for smeltende makeup. Tårer, svette, fuktighet - makeupen din forblir vannfast og feilfri i opptil 11 timer. Makeupen din sitter gjennom alt, så det er ingen grunn til å bekymre seg over den, det er bare å leve livet! Påfør pudderet over foundation for en holdbar dekning. Påfør deretter blush og highlighter. Gjør deretter pudderet enda mer holdbart ved å spraye over All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray. Den fjærlette formelen er fullstendig gjennomsiktig, og den fungerer derfor med de fleste hudtoner og med alle typer foundation. All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray gjør huden glattere, tilfører glans og forlenger levetiden til foundation, slik at du slipper å måtte påføre på nytt (selv i varmt vær). Urban Decay tester ikke på dyr.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Tørr
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331