Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

TaxFree Deal: 50% på Ralph Lauren Big Pony Pink 50 ml til og med søndag! Maks 3 stk. per kunde. 

Urban Decay Quickfix Hydracharge Prep Spray 30 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
155 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Quickfix Hydracharge Prep Spray
p89474471
v89474473
Urban Decay
NOK
155
Urban Decay Hydra-Charge Prep Spray. Har nattens sene eventyr satt spor på det vakre ansiktet ditt? Rens bort festsminken, og balanser og forny huden din med Urban Decay’s Quick Fix Hydra-Charged Complexion Prep Priming Spray. UDs fuktighetsgivende og beroligende prep-priming-spray gjør porene synlig mindre, lysner og glatter ut huden, og fyller på med fuktighet. Den lette formelen gjør at du kan bruke Quick Fix gjennom hele dagen (uten å ødelegge sminken), for en umiddelbart fuktet og myk hud. Bruk sprayen om morgenen til å forberede og “vekke opp” huden før du påfører sminke, om kvelden, før du påfører annen hudpleie, eller når som helst på dagen, når huden trenger en oppfriskning. Denne sprayen er så vanedannende, at du får lyst til å bruke den HELE dagen (og så bra for huden, at du ikke kan få for mye!). Utviklet i et eksklusivt samarbeid med Skindinavia, og inspirert av den koreanske vanntrenden, er UDs Quick Fix enda mer fuktighetsgivende enn B6 Prep Spray. Denne energigivende formelen er egnet for alle (uansett hudtype), føles fantastisk, og er proppet med nærende ingredienser, som vitamin B3, Sepitonic™ M3 og kokosvann. Skjem bort huden din med intens fukt, mens du prepper, primer og balanserer hudtonen. I en klinisk studie av Quick Fix, umiddelbart etter bruk:* • 100% hadde mindre synlige porer. • 100% hadde en synlig forbedret glød. • 83% hadde en synlig forbedring av fuktighet i huden. *Basert på en klinisk studie av 30 personer. Quick Fix kommer i en stilren, myk, neongrønn flaske, med en frostet hvit hette. Og akkurat som de andre sprayene fra UD, utgir sprayen en kalibrert, mikrofin sky, som legger seg så lett på huden at du knapt kan føle den (og lukter SÅ fantastisk godt – som en sommerdag på stranden).
Formelen er 100% vegansk og uten ingredienser og biprodukter av animalsk opprinnelse.
Volum:
30 ml
Bruttovekt:
68 g
Hudtype:
Normal|Tørr
Farge:
Gjennomsiktig
Finish:
Neutral
EAN:
3605971306167
Mer inspirasjon
Beauty Test: Finn din bronzer

Beauty Test: Finn din bronzer

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331