Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Stay Naked WeightLess Liquid Foundation 20 WY Fair Yellow
Stay Naked WeightLess Liquid Foundation 20 WY Fair Yellow
Stay Naked WeightLess Liquid Foundation 20 WY Fair Yellow
ONLY AT KICKS

Stay Naked WeightLess Liquid Foundation 20 WY Fair Yellow

Urban Decay

Finn din nakne sannhet med Stay Naked Weightless Liquid Foundation.
380 kr
20 WY Fair Yellow
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Stay Naked WeightLess Liquid Foundation
p94004007
v94004042
Urban Decay
NOK
380

Omtaler

Karoline | 24-12-2019
Fikk anbefalt denne, da min gamle foundation gikk ut av produksjon.. Synes ikke denne lever opp til forventingene. Ja, den er lett på huden, men den har en merkelig lukt og for meg som har oljete ut, sklir den rundt i løpet av dagen. Har prøvd den med primer også, men den sklir fortsatt rundt. Kommer ikke til å kjøpe igjen.
Anne | 08-11-2019
Kjøpte denne i et håp om å finne en langvarig foundation. Sliter vanligvis med en oljete t-sone, men med denne endte jeg opp med å se veldig tørr ut. Den har heller ikke spesielt god dekkevne. Har du akne eller aknearr, vil ikke denne dekke det. Den har også helt syk flashback, så ut som et lik! Den varer derimot veldig lenge.
Ingelin | 15-10-2019
Skjokkert over hvor bra denne er, har hatt ett problem med at foundation sklir av rundt nesa og smitter veldig av. Denne sitter på huden gjennom hele dagen og kvelden, tåler å få vann på ansiktet med denne i tillegg uten at den sklir av.

Mer Informasjon

Finn din nakne sannhet med Stay Naked Weightless Liquid Foundation. Stay Naked Weightless Liquid Foundation er vegansk, med en medium dekkevne som kan bygges opp, og gir en matt «real-skin» finish. For å gi deg din nøyaktige farge, finnes Stay Naked Weightless Liquid Foundation i 50 nyanser, med 9 fargeintensiteter, 3 mastertoner og 7 undertoner. Med Stay Naked Weightless Liquid Foundation føles det som at man ikke har noe på huden, takket være en pustende og fleksibel formel som holder gjennom hele dagen og hele natten – opp til 24 timer! Stay Naked Weightless Liquid Foundation minimerer synligheten av porer, og holder din ekte fargetone, slik at du alltid seg ut som deg selv.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331