Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
One & Done Hybrid Complexion Perfector Medium
One & Done Hybrid Complexion Perfector Medium

One & Done Hybrid Complexion Perfector Medium

Urban Decay

Med Urban Decays Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector får du alle fordelene ved pleie og beskyttelse av huden kombinert med en transparent foundation.
330 kr
Medium

Omtaler

Amanda | 03-06-2018
Lett og deilig på huden. Fin til hverdags!
Sarah | 10-03-2018
Kjempefin for dager du ikke ønsker full dekkevne. Den gir en naturlig finish, har lett til middels dekkevne og legger seg kjempefint på huden! Veldig fin til en lett hverdagslook!
Magdelena | 06-03-2018
Jeg ELSKER dette produktet! Den sitter utrolig fint på huden min (som er normal til tørr). Bruker den spesielt mye på sommeren når jeg ikke vil bruke en fullt dekkende tung foundation. Ser utrolig fresh og glowy ut på huden. Har light-medium dekkevne, så den passer fint for deg som vil ha en naturlig finish.

Mer Informasjon

Med Urban Decays Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector får du alle fordelene ved pleie og beskyttelse av huden kombinert med en transparent foundation. To fluer i en smekk.
Jevner ut urenheter og hudtonen - så du får flott, perfekt hud. (Naked Skin One & Done klarer oppgaven så godt, at det ikke er nødvendig med foundation.) Med UD’s høyteknologiske og vektløse formel holder makeupen hele dagen og føles fantastisk. Men det beste av alt er, hvordan den transformerer din huds utseende! Lett å fordele på huden for et perfekt resultat.
På lang sikt kommer porene til å bli mindre synlige, og huden blir merkbart fastere og strålende.
Med et stort utvalg av nyanser dekkes et bredt spekter av nyanser som matcher alle hudtoner.
I en klinisk undersøkelse med Naked Skin One & Done opplevede størstedelen av deltagerne:
• En omgående forbedring av hudtonens utseende, som varte opp til 8 timer.
• En markant forbedret glød etter 12 ukers bruk.

• Markant mere fast følelse av huden efter 12 ukers bruk.

• Synlig mindre porer etter 8 ukers bruk.
Urban Decay fylte denne oljefrie formel med nærende ingredienser (inklusive peptider, vitaminer og fuktende stoffer). Gatuline® Radiance – hentet fra wu-zhu-yu-planten - forbedrer glød, tone og tekstur. Og SPF 20 beskytter mod solskader.
Naked Skin One & Done fås i en slank metaltube med champagnefarget utsmykning og metalgrå nyanser. Den inneholder hele 40 ml produkt, og den praktiske luftfri pumpen betyr, at du får det hele med opp til siste dråpe!
Nyanser:
Light (fungerer godt med nyansene 0,5–3,25),
Medium Light (fungerer godt med nyansene 3,5–4,0),
Medium (fungerer godt med nyansene 4,5–6,0),
Medium Dark (fungerer godt med nyansene 6,5–8,0),
Dark (fungerer godt med nyansene 8,75–9,0) og
Deep (fungerer godt med nyansene 9,75–12,0).
Volum:40 ml
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331