Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Stay Naked Correcting Concealer 20 NN Fair
Stay Naked Correcting Concealer 20 NN Fair
ONLY AT KICKS
NYHET

Stay Naked Correcting Concealer 20 NN Fair

Urban Decay

Stay Naked Correcting Concealer er en vegansk matt concealer med 25% mer pigment og full dekning som varer opp til 24 timer.
270 kr
20 NN Fair
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Stay Naked Correcting Concealer er en vegansk matt concealer med 25% mer pigment og full dekning som varer opp til 24 timer. Stay Naked Correcting Concealer finnes i 25 farger, med 9 fargeintensiteter, 3 mastertoner og 5 undertoner. Stay Naked Correcting Concealer kan brukes til det meste, alt fra å dekke urenheter til å highlighte kinnbeina. Den patenterte bølgespissapplikatoren gjør det enkelt å bygge opp riktig mengde av dekning – bruk den flate siden for presis og lett applikasjon, eller den kurvede siden for en jevn og mer dekkende påføring av produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331