Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Stay Naked Correcting Concealer 20 NN Fair
Stay Naked Correcting Concealer 20 NN Fair
ONLY AT KICKS

Stay Naked Correcting Concealer 20 NN Fair

Urban Decay

Stay Naked Correcting Concealer er en vegansk matt concealer med 25% mer pigment og full dekning som varer opp til 24 timer.
270 kr
20 NN Fair
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Stay Naked Correcting Concealer
p94003981
v94004004
Urban Decay
NOK
270

Omtaler

Sara | 27-12-2019
Liker denne veldig godt. Den har god dekkevne og legger seg fint på huden. Bruker den til å lysne opp der jeg trenger litt ekstra hjelp.
Anne | 08-11-2019
Denne egner seg ikke for de med fine linjer under øynene. Endte opp med at den la seg i alle linjene mine, noe som fikk meg til å se mye eldre ut. Den så også ganske tørr ut, bare etter et par timer. Derimot passer den veldig bra til dekking av kviser og urenheter. Ville anbefalt denne til dette, og ikke som en underøye-concealer. Synes også at den er litt dyr, da man kan finne billigere merker som oppnår samme resultat, som NYX for eksempel.
CRH | 08-09-2019
Likte denne veldig godt. Creaser ikke, har litt glød, og dekker alt jeg trenger for mitt bruk. For meg virker den mer fuktighetsgivende enn Nars sin Creamy Radiant

Mer Informasjon

Stay Naked Correcting Concealer er en vegansk matt concealer med 25% mer pigment og full dekning som varer opp til 24 timer. Stay Naked Correcting Concealer finnes i 25 farger, med 9 fargeintensiteter, 3 mastertoner og 5 undertoner. Stay Naked Correcting Concealer kan brukes til det meste, alt fra å dekke urenheter til å highlighte kinnbeina. Den patenterte bølgespissapplikatoren gjør det enkelt å bygge opp riktig mengde av dekning – bruk den flate siden for presis og lett applikasjon, eller den kurvede siden for en jevn og mer dekkende påføring av produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331