Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Neutral
Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Neutral
Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Neutral
ONLY AT KICKS

Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Neutral

Urban Decay

Dekk skjønnhetsfeil med en naturlig look. Urban Decay Naked Skin Weight Complete Coverage Concealer gir en byggbar, jevn dekning med en tydelig matt finish.
250 kr
Fair Neutral
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Leila | 10-07-2019
Den dekker ikke særlig bra alene. Lite produkt for prisen.
Julie | 13-05-2019
En utrolig god concealer som dekker og ikke legger seg tørt på huden
Linn | 16-04-2019
Bra concealer, kan brukes både på urenheter og under øynene. Veldig drøy i bruk.

Mer Informasjon

Dekk skjønnhetsfeil med en naturlig look. Urban Decay Naked Skin Weight Complete Coverage Concealer gir en byggbar, jevn dekning med en tydelig matt finish. Denne høyteknologiske, ultralette formelen gir deg et fulldekkende resultat på et øyeblikk. UD har fylt Naked Skin Concealer med en masse ingredienser som er bra for huden din. Matrixyl 3000 inneholder anti-rynkepeptider for å forbedre hudens ungdommelige utseende og elastisitet. Japansk grønn te bidrar til å redusere forekomsten av fine linjer. Litchiderm™ (stammer fra litchifrukten) hjelper til med å beskytte mot uttørking, slik at du får en strålende hud med glød. Og natriumhyaluronat hjelper huden med å trekke til seg og holde på fuktighet. Produktet er praktisk og reisevennlig og kommer i en vakker flaske som ligner på en mindre versjon av Urban Decay Naked Skin Liquid Makeup. Den moderne applikatoren gir riktig produktmengde og er myk nok til å kunne brukes på den sensitive huden under øynene. Naked Skin Concealer fås i en rekke ulike nyanser som passer sammen med Naked Skin Powder Foundation. Nyansenes matchingssystem gjør det enkelt å finne den perfekte nyansen for deg: Den første delen representerer nyansens intensitet, og den andre delen viser nyansens undertone.
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331