Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

All Nighter Concealer Light Warm
All Nighter Concealer Light Warm
All Nighter Concealer Light Warm
All Nighter Concealer Light Warm
All Nighter Concealer Light Warm
ONLY AT KICKS

All Nighter Concealer Light Warm

Urban Decay

Urban Decays All Nighter Waterproof Full-Coverage Concealer gir feilfri matt dekning som holder hele dagen og kvelden. Dekk hva som helst og få en helt utrolig effekt.
265 kr
Light Warm
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
All Nighter Concealer
p90090639
v90090652
Urban Decay
NOK
265

Omtaler

Caroline | 18-03-2019
Ble positivt overassket over denne concealern, da jeg ikke er særlig fornøyd med foundation. Utrolig god dekkevene og lysner virkelig opp ansiktet.
Hege | 13-11-2018
Synes denne blir for tykk (tykkere enn Tarte Shape Tape!), og litt vanskelig å blende om du ikke er veldig rask. Funker fint om du tar ett øye om gangen, for så å sette med en gang, men hvem har tid til det om morgenen? Holder seg lenge og synes ikke creasing er noe problem om du er rask med settingen.
Pia | 15-07-2018
Den beste concealeren jeg noen gang har prøvd! Creaser seg ikke under øynene og sitter fint hele dagen <3 must have!

Mer Informasjon

Urban Decays All Nighter Waterproof Full-Coverage Concealer gir feilfri matt dekning som holder hele dagen og kvelden. Dekk hva som helst og få en helt utrolig effekt. UDs ultrapigmenterte formel er enkel å påføre, motvirker blank hud og dekker skjønnhetsfeil i 24 timer. Den vakre og trendy matte finishen ser aldri for mye ut.
Akkurat som All Nighter Liquid Foundation dekker All Nighter Concealer alt (og motstår alt, uansett hva du utsetter den for). Den skjuler de kvisene som er vanskeligst å skjule, akkurat som dine synder fra kvelden i forveien. UDs vannfaste formel sitter der den skal til morgengry – uansett om du er på dansegulvet på en fullstappet, svett nattklubb eller i en het situasjon som er litt mer eksklusiv. Dessuten absorberer All Nighter Concealer fett slik at huden blir vakkert matt.
All Nighter Concealer er en ekte problemløser og håndterer det som er vanskeligst å skjule: mørke ringer, kviser og misfarginger. Den dekker til og med tatoveringer! Formelen er fantastisk fin sammen med All Nighter Liquid Foundation eller Naked Skin Liquid Makeup. Med nøye utvalgte nyanser på en skala fra lys til mørk dekker All Nighter Concealer alle hudtoner.
Du trenger ikke å bygge opp eller påføre flere lag. Bruk alltid All Nighter Concealer etter foundation. Trykk ut en liten mengde og dytt forsiktig inn i huden med fingeren, UD Pro Concealer Brush eller UD Pro The Finger Brush. Resultatet er utrolig vakkert.
Den holdbare formelen gir mye bedre dekning enn Naked Skin Concealer. UD har økt mengden pigment med 73 %! En høyteknologisk blanding av polymerer og fuktighetsbevarende ingredienser gir en feilfri finish som holder utrolig lenge og forhindrer at All Nighter Concealer legger seg i fine linjer og porer. Og akkurat som All Nighter Liquid Foundation inneholder denne formelen lysspredende pigmenter som skjuler små skjønnhetsfeil for en soft focus-effekt.
All Nighter Concealer kommer i en utrolig fin flaske som er en liten, ettertraktet versjon av UDs All Nighter Liquid Foundation – med en eksklusiv, metallic bronseeffekt og asymmetrisk mønster. Etuiet er ikke bare vakkert, det er også praktisk og perfekt å ha med på reisen. Du trenger ingen børste: den myke åreformede applikatoren har et lite rom ytterst som fordeler produktet akkurat der du vil ha det.
Urban Decay er 100 % skånsomt.
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331