Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Beached Bronzer Bronzed
Beached Bronzer Bronzed
ONLY AT KICKS

Beached Bronzer Bronzed

Urban Decay

Se ut som en gylden gudinne med Beached Bronzer fra Urban Decay.
305 kr
Bronzed
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ch | 15-11-2018
Fin og naturlig farge. Kan legges lett eller bygges opp. I forhold til min hudtone, skulle jeg ønske den var hakket kaldere i tonen. Ser litt oransje ut på meg i vintermånedene, men perfekt på sommeren.
Maren | 01-09-2018
Liker denne veldig godt, den gir en naturlig farge og ser fin ut på. Eneste er at den er veldig udrøy i forhold til prisen.
Malene | 26-04-2018
Denne var ikke noe bra etter min mening.. nesten ikke pigmentert å gav egentlig lite fra seg..

Mer Informasjon

Se ut som en gylden gudinne med Beached Bronzer fra Urban Decay. Fordel dette silkebløte pudder i ansiktet eller over hele kroppen - og se ut, som om du har tilbragt en uke på Fijis solfylte strender.
Urban Decays finmalte og superbløte formel legger seg behagelig på huden, striper ikke og gir en strålende glød. Bli solkysset (ikke solskjoldet); Disse matte nyansene, som ser bra ut på alle, gir en transparent, naturlig dekk hver gang.
Hvis du helt hadde forkastet bronzere i pudderform, fordi de alltid føltes tørre og var vanskelig å påføre jevnt, blir det lett å forstå, hvor annerledes Beached Bronzer er. Når pudderet males fint, får det en ekstra kremte konsistens, som føles fantastisk på huden (og som er lett å påføre). HPP (Highlighter Performing Pigments) teknologi gir en dyp farge og har langtidsholdbare elementer, som tilpasser seg huden din.
Emballasjen med sammenpresset pudder har et tropisk inspirert utsmykning foran og et stort speil inni (perfekt til bruk, når du er på farten).
Hudtype:Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud
Farge:Brun
Finish:Neutral
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331