Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Mini Brow Rescue Kit

Mini Brow Rescue Kit

Tweezerman

Essensielt kit med alt du trenger til perfekte bryn! Mini Slant Tweezer med sin presisjon napper ut ethvert hår, hver gang.
319 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Mini Brow Rescue Kit
p935567
v44969657
Tweezerman
NOK
319

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Essensielt kit med alt du trenger til perfekte bryn! Mini Slant Tweezer med sin presisjon napper ut ethvert hår, hver gang. Brow Shaping Brush temmer, definerer og legger brynshårene på plass, kan også anvendes til å duse ut øyenbrynsminke. Browmousse har en fargeløs og fjærlett geléformula (hypoallergenisk, uten parfyme) som styler brynene og holder de perfekt på plass – hele dagen. Eyenhance highlighter med et hint av shimmer anvendes rett under selve brynet for å fremheve. Perfekt å ha i håndvesken eller på reise.
Farge:Multi
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331