Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

Tom Ford Velvet Orchid EdP 100 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
1 410 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Strålende. Overdådig. Raffinert. Velvet Orchid deler aura med den sorte orkideens glamorøse og mystiske verden, men skiller seg ut med sin egen unike identitet.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Velvet Orchid EdP
p88065166
v88065169
Tom Ford
NOK
1410
Strålende. Overdådig. Raffinert.
Velvet Orchid deler aura med den sorte orkideens glamorøse og mystiske verden, men skiller seg ut med sin egen unike identitet. Den skyver DNA-et i den originale Black Orchid inn på nye territorier og avslører skjulte fakta ved originalens duftstruktur med ekstravagante ingredienser som frembringer enda mer glans, femininitet og tiltrekningskraft.  Inspirasjonen bak den varme og omsluttende duften i Velvet Orchid er hentet fra den utfordrende og dramatiske blomstersignaturen i Black Orchid, og er spekket med skimrende friskhet, dramatiske kornblader og honning og rom. Notene av tre og krydder som finnes i den originale duften har fått et dempet uttrykk, mens et kontrasterende slør av florale noter kaster et ultrafeminint slør over duften. En ny karakter kommer til syne: En som trekker heller enn å skyve, og som er mer harmonisk enn mystisk – elegant raffinert og polert. Velvet Orchid har en avhengighetsskapende skjønnhet som forfører med en flytende tekstur og touch. Den er den bølgende sorte silken ved siden av Black Orchids stilrene marmor. Velvet Orchid utsmykker og utvikler arven etter Black Orchid på mesterlig vis.
Volum:
100 ml
EAN:
0888066023955

Omtaler

5.0
Basert på 2 stemmer
Les mer
La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
Sarah Okehi
26-07-2016
Like (0)
M
Mathilde Sivertsen Bull
19-02-2016
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331