Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Velvet Orchid EdP 100 ml
Velvet Orchid EdP 100 ml
p88065166
v88065169
Tom Ford
NOK
1410

Velvet Orchid EdP 100 ml

Tom Ford

Strålende. Overdådig. Raffinert. Velvet Orchid deler aura med den sorte orkideens glamorøse og mystiske verden, men skiller seg ut med sin egen unike identitet.
1 410 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Sarah Okehi | 26-07-2016
Elske elske dette duft, nydelig.
Mathilde Sivertsen Bull | 19-02-2016
Min favorittparfyme. Fantastisk. Får ofte komplimenter når jeg har den på, og den varer utrolig lenge på huden.

Mer Informasjon

Strålende. Overdådig. Raffinert.
Velvet Orchid deler aura med den sorte orkideens glamorøse og mystiske verden, men skiller seg ut med sin egen unike identitet. Den skyver DNA-et i den originale Black Orchid inn på nye territorier og avslører skjulte fakta ved originalens duftstruktur med ekstravagante ingredienser som frembringer enda mer glans, femininitet og tiltrekningskraft.  Inspirasjonen bak den varme og omsluttende duften i Velvet Orchid er hentet fra den utfordrende og dramatiske blomstersignaturen i Black Orchid, og er spekket med skimrende friskhet, dramatiske kornblader og honning og rom. Notene av tre og krydder som finnes i den originale duften har fått et dempet uttrykk, mens et kontrasterende slør av florale noter kaster et ultrafeminint slør over duften. En ny karakter kommer til syne: En som trekker heller enn å skyve, og som er mer harmonisk enn mystisk – elegant raffinert og polert. Velvet Orchid har en avhengighetsskapende skjønnhet som forfører med en flytende tekstur og touch. Den er den bølgende sorte silken ved siden av Black Orchids stilrene marmor. Velvet Orchid utsmykker og utvikler arven etter Black Orchid på mesterlig vis.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331