Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal: 30% på Buxom & 30% på KICKS Beauty Makeup. Gjelder for deg som er eller blir medlem i KICKS Club. Gjelder fra 23/5-26/5.

Self Tan Lotion Self Tan Lotion 240 ml
Self Tan Lotion Self Tan Lotion 240 ml
Kampanje 25%

Self Tan Lotion Self Tan Lotion 240 ml

St Tropez

St.Tropez' berømte originalprodukt, Self Tan Bronzing Lotion, er nå oppdatert med ny formulering.
474,75 kr
633 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Hilde Alstad Berg | 20-02-2016
Gir en flott brunfarge, lett å smøre utover,ågir en jevn farge. Lukten er også grei,i motsttning til mange andre brun uten sol produkter.
gabs | 07-03-2015
Fantastisk produkt! Du blir jo Såååå brun! Svir i lommeboka men du blir brun!

Mer Informasjon

St.Tropez' berømte originalprodukt, Self Tan Bronzing Lotion, er nå oppdatert med ny formulering. Denne lette, tonede brun-uten-sol-lotion er beriket med aprikosolje, og er klinisk bevist å gjenfukte huden i opp til 24 timer. Den er enkel å påføre, veiledningsfargen ser naturlig ut og vår teknologi, Intelligent Tanning System, gjør at fargen tilpasser seg din egen hudtone, varer lenger og avtar jevnt. Produktet har en herlig og oppkvikkende duft som er utviklet av parfymehuset Givaudan og som på en effektiv måte eliminerer brun-uten-sol-lukten, også i utviklingstiden! Passer alle hudtoner.
GYLNE REGLER FOR PERFEKT SOLBRUNING UTEN SOL:
Trinn 1: Rengjør og gjør en peeling av huden et døgn før bruk. Gjenfukt tørre hudområder som albuer, knær, vrister, føtter og eventuelt lyst hår.
Trinn 2: For beste resultat, påfør ved hjelp av vår appliseringsvott i oppadgående sirkelbevegelser. Sørg for at alle hudområder dekkes, og påfør til slutt gjenværende mousse, som ligger igjen i votten, på hender og føtter.
Trinn 3: Vent til huden føles tørr før du kler på deg.
Trinn 4: Vent i 4–8 timer før du skyller av veiledningsfargen.
Trinn 5: Vedlikehold fargen og få den til å vare lenger ved å gjenfukte huden hver dag og peele den regelmessig.
Volum:240 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331