Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Kampanje 25%

St Tropez Gradual Tan In Shower Medium 200 ml

Vurderinger
Pris
201,75 kr
269 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gradual Tan In Shower Medium
p89054230
v89054231
St Tropez
NOK
201.75
St.Tropez som er kjent for sine innovative og luksuriøse solprodukter lanserer nå Gradual Tan in Shower Lotion- en banebrytende, patentsøkt og helt unik brun-uten-sol krem formulert for å gi en gyllen brunfarge når du bruker den i din daglige dusj.
Det er det første produktet noensinne som med hjep av vann gir en gradis brunfarge. Den unike formulaen virker på ren og fuktig hud, på bare tre minutter.
Etter dusjen begynner de aktive brun-uten-sol -ingrediensene å virke. Fargen utvikles gradvis og blir mørkere ved regelmessig påføring. Bruk den i tre dager for best resultat.
Den patentsøkte formulaen inneholder også mandelolje som hjelper til å bevare brunfaren lenger ved å holde huden fuktig opptil 24 timer.
St.Tropez Gradual Tan In Shower Lotion er spesielt formulert for å være lett å påføre jevnt på våt hud og gi et resultat uten striper og ujevnheter.
Etter at du har vasket deg med din vanlige dusjsåpe, slår du av dusjen og påfører et sjenerøst lag med St.Tropez Gradual Tan In Shower Lotion i sirkulære bevegelser med hendene på våt hud og la det luksuriøse skummet guide deg. Vask hendene med varmt vann etter påføring. Vent i tre minutter før du skyller den av. Tørk deg selv og se at huden din nå har fått en fin glød. Fargen utvikles gradvis og blir mørkere ved regelmessig påføring.
Volum:
200 ml
EAN:
5060022300798
Tips fra KICKS community
Beauty test: Finn rett selvbruning

Beauty test: Finn rett selvbruning

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

Basert på 1 omtaler
Les mer
S
Synøve
13-04-2020
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331