Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Gradual Tan Everyday Body Moisturiser Light/Medium
Gradual Tan Everyday Body Moisturiser Light/Medium
Gradual Tan Everyday Body Moisturiser Light/Medium

Gradual Tan Everyday Body Moisturiser Light/Medium

St Tropez

St.Tropez Gradual Tan Body Lotion Light/Medium er en fuktighetsgivende kroppslotion som kombinerer brun-uten-sol med seriøs hudpleie.
329 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gradual Tan Everyday Body Moisturiser Light/Medium
p895410
v43751403
St Tropez
NOK
329

Omtaler

Ingun | 03-07-2017
Vil anbefale alle å teste kremen på et lite område og så vente 24h for å se om huden tåler den. Jeg har fått en allergisk hudreaksjon etter en gang bruk av denne kremen. Utslett overalt som svir,stikker og klør. Og det har blitt veldig skjoldete. Men den luktet OK da. Synd at min må rett i søplekassa.
Marthe Sandaker Pettersen | 28-06-2017
Skjoldete og vond lukt. Jeg tørker i opptil 1 time men den blir likevel stygg Jeg har prøvd den 5 ganger nå, ikke fornøyd. Jeg smører jevnt og tørker i opptil 1 time når jeg har tatt den på men den blir likevel skjoldete og stygg. Spesielt feks oppå føttene og mellom brystene. Blir veldig skjoldete om man svetter en del. Kjøper ikke denne igjen...
Ingeborg Aarø | 20-02-2015
Gir bra resultat, ingen skjolder og lukter ikke typisk selvbruningskrem. Et utrolig godt alternativ dersom du er ute etter en fin og gyllen brunfarge uten skjolder. Absolutt et av de beste produktene jeg har brukt når det kommer til selvbruning. Anbefales.

Mer Informasjon

St.Tropez Gradual Tan Body Lotion Light/Medium er en fuktighetsgivende kroppslotion som kombinerer brun-uten-sol med seriøs hudpleie. Vår innovative HYDRAGLOW COMPLEX er klinisk bevist å gjenfukte huden i opp til 48 timer, samtidig som fargen gradvis utvikles. Produktet har en herlig og oppkvikkende duft som på en effektiv måte eliminerer brun-uten-sol-lukten, også i utviklingstiden! Passer alle hudtoner og brukes daglig for å oppnå ønsket hudtone.
GYLNE REGLER FOR PERFEKT SOLBRUNING UTEN SOL:
Trinn 1: Påfør daglig på ren, tørr hud med oppadgående sirkelbevegelser. Sørg for at alle hudområder dekkes, og påfør til slutt gjenværende lotion på hender og føtter.
Trinn 2: Vask håndflatene etter påføring.
Trinn 3: Vent til huden føles tørr før du kler på deg.
Volum:200 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331