Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Self Tan Bronzing Lotion Face
Self Tan Bronzing Lotion Face
Self Tan Bronzing Lotion Face
Self Tan Bronzing Lotion Face

Self Tan Bronzing Lotion Face

St Tropez

St.Tropez Self Tan Bronzing Lotion Face er en lettpåført ansiktslotion som er klebefri og tørker raskt.
359 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Martine | 18-07-2018
Smurte den på tidlig på kvelden og sov med den over natten, men jeg kan ikke si at jeg ser noen forskjell i det hele tatt. Såvidt jeg forstod på jenten i butikken så er ikke dette en gradual tanner, så jeg forventet å bli brun over natten. Hvis dette er et produkt som bare er ment for å gi litt "glød" så bør det komme bedre frem i beskrivelsen, og hvis det er ment som et selvbruningsprodukt så synes jeg det var dårlig. Forventet mer for den prisen. Det dukket også opp et par kviser på haken, men det kan hende de ville dukket opp uansett.
Ashlee Berg-Johannessen | 27-08-2017
Veldig bra. Blir naturlig brun men etter en vask på kvelden med sminkeserviett eller rensevæske så er det borte som gjør at det går endel av produktet. Samt at på meg så gir den kviser i enden av kjakepartiet/rett over hakepartiet med en gang. Virker som den tetter porene selvom det står at den ikke skal gjøre det. Derfor trekk i stjerner både fordi du må påføre ofte samt at den gir kviser.

Mer Informasjon

St.Tropez Self Tan Bronzing Lotion Face er en lettpåført ansiktslotion som er klebefri og tørker raskt. Med sin nye formulering gir den et mykt og pudderaktig resultat og fungerer utmerket som makeup-underlag. Vår teknologi, Intelligent Tanning System, gjør at fargen tilpasser seg din egen hudtone, varer lenger og avtar jevnt. Produktet har en herlig og oppkvikkende duft som på en effektiv måte eliminerer brun-uten-sol-lukten, også i utviklingstiden! Passer alle hudtoner og er gjenfuktende i opp til 24 timer.
GYLNE REGLER FOR PERFEKT SOLBRUNING UTEN SOL:
Trinn 1: Påfør på ren, tørr hud med oppadgående sirkelbevegelser over ansiktet, halsen og utringningen, og ut mot ørene og hårfestet.
Trinn 2: Vask hendene etter bruk.
Trinn 3: Vent til huden føles tørr før du sminker deg.
Trinn 4: Vent i 4–8 timer før du skyller av veiledningsfargen.
Trinn 5: Vedlikehold fargen og få den til å vare lenger ved å gjenfukte huden hver dag og peele den regelmessig.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331