Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Instant Tan Finishing Gloss

Instant Tan Finishing Gloss

St Tropez

En quick-fix når du vil gi huden en lett gyllen glød med perfekt HD-finish. Den transparente gylne tonen passer alle hudtoner og er lett å fjerne.
229 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En quick-fix når du vil gi huden en lett gyllen glød med perfekt HD-finish. Den transparente gylne tonen passer alle hudtoner og er lett å fjerne. Glanseffekten kan bygges opp for å skape en glamorøs høyglanset catwalk-look, eller du kan påføre en mindre mengde for å skape en subtil og naturlig glød. Påfør gjerne glossen med St.Tropez applikasjonsvott for perfekt resultat.
Påfør på ren og tørr hud for jevn glanset finish som holder hele parytkvelden. Legg gjerne til ekstra glans for å fremheve for eksempel skuldre og ben.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331