Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

MEMBERS ONLY: 15% på alt på kicks.no. Oppgi koden KICKS15.
Husk å logge inn! (Gjelder ord.pris, ikke Byredo)

Photo Finish Pore Minimizing Primer

Photo Finish Pore Minimizing Primer

Smashbox

Studiomerket fra Hollywood lanserer en ny primer som kompletterer deres brede primer sortiment.
295 kr

Omtaler

Silje Askheim | 08-07-2018
En ny favoritt. En kjempegod base, huden ser ti ganger bedre ut med denne på. Matter huden.
Gunn | 09-03-2018
Beste primeren jeg har funnet for min hud! Har fet hudtype med store porer og høy oljeproduksjon, og denne hjelper foundation se bedre ut, sitte bedre og holde seg matt.
Mona | 05-03-2018
Har aldri hatt særlig god erfaring med primers til jeg prøvde denne. Her ser du virkelig en umiddelbar forandring i huden. Den var litt uvant å legge på til å begynne med, fordi den føltes som den bare skled over huden. Men jaggu ser man stor forskjell. Anbefales på det sterkeste for dere som sliter med store porer.

Mer Informasjon

Studiomerket fra Hollywood lanserer en ny primer som kompletterer deres brede primer sortiment. Smashbox Photo Finish Foundation Primer Pore Minimizing skaper en perfekt overflate og har en poreforminskende effekt.
Volum:30 ml
Finish:Neutral
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331