Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Photo Finish Pore Minimizing Foundation Primer
Photo Finish Pore Minimizing Foundation Primer
ONLY AT KICKS

Photo Finish Pore Minimizing Foundation Primer

Smashbox

Studiomerket fra Hollywood lanserer en ny primer som kompletterer deres brede primer sortiment.
295 kr
Photo Finish Pore Minimizing Foundation Primer

Omtaler

Ida | 05-10-2018
bestilte den lille for å prøve, og den var kjempebra! jeg er superfornøyd med den, porene blir synlig mindre, jeg har mange store porer på nesen hvertfall men denne klarer å skjule de fleste. anbefaler denne over makeup mekka, Maybelline, nyx og Benefit down to the pore.
Silje Askheim | 08-07-2018
En ny favoritt. En kjempegod base, huden ser ti ganger bedre ut med denne på. Matter huden.
Gunn | 09-03-2018
Beste primeren jeg har funnet for min hud! Har fet hudtype med store porer og høy oljeproduksjon, og denne hjelper foundation se bedre ut, sitte bedre og holde seg matt.

Mer Informasjon

Studiomerket fra Hollywood lanserer en ny primer som kompletterer deres brede primer sortiment. Smashbox Photo Finish Foundation Primer Pore Minimizing skaper en perfekt overflate og har en poreforminskende effekt.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331