Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Clear & Pure Enzyme & AHA Peeling
Clear & Pure Enzyme & AHA Peeling
Clear & Pure Enzyme & AHA Peeling
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Clear & Pure Enzyme & AHA Peeling

SKIN TREAT

En rosatonet dyprenser med dobbel effekt, kjemisk og mekanisk rensing. Fjerner døde hudceller og stimulerer fornyelse av hudceller for en klarere hud. Kan brukes både i ansiktet og på kroppen.
95,20 kr
119 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Clear & Pure
p90294231
v90294232
SKIN TREAT
NOK
95.2

Omtaler

Shamaila | 02-09-2019
Bruker denne i ansiktet. Kjempe fornøyd da jeg har behov for regelmessig peeling i ansiktet (trengte noe enkelt som kan brukes hyppig). Fin konsistens og myre for pengene!
Anne | 06-05-2019
Veldig god peeling. Men vær ops på at den inneholder syrer og ikke bruk den i forbindelse med soling
Christina T | 19-04-2019
Var skeptisk til denne siden eg har sensitiv og tørr hud, men er kjempe fornøyd! Bruker den før selvbruning og resultatet blir kjempe bra. Blir å kjøpe igjen, men synes den er drøy i bruk så kan ta litt tid før det er nødvendig.

Mer Informasjon

En rosatonet dyprenser med dobbel effekt, kjemisk og mekanisk rensing. Fjerner døde hudceller og stimulerer fornyelse av hudceller for en klarere hud. Kan brukes både i ansiktet og på kroppen.
SKIN TREAT-produktene inneholder ikke mikroplast.
~ 93 % naturlig innhold
Økologisk: Rosa pomelo og agurkvann
Utvalgte effektive ingredienser: Sacha Inchi-olje
Bruk 1-2 ganger i uken. Masser varsomt med sirkulerende bevegelser og la være på huden i opptil 2 minutter. Skyll grundig med varmt vann.
Ingredients: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cucumis Sativus Fruit Water, *Acrylates Copolymer, PEG-9 Cocoglycerides, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Glutamate, Silica, Citrus Paradisi Fruit Extract, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Glycolic Acid, Lactic Acid, Allantoin, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Hydrated Silica, Urea, PEG-9, Sodium Lactate, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Formic Acid, Benzyl Benzoate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, CI 14700, Citric Acid *(Acrylates Copolymer er ikke mikroplast ifølge definisjonen ettersom den ikke har en skrubbende, rengjørende eller polerende effekt i produktet. Acrylates Copolymer har en fortyknings-/geleffekt i produktet og tilsettes for å holde oppe silika/pimpstein (naturlige skrubbekorn) og hindre at kornene synker til bunnen. Acrylates Copolymer er hygroskopisk og løselig i vann. Mikroplast er uoppløselig i vann og kan ikke svelle og danne gel)
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331