Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Nutrient Enriched Face Cream
Nutrient Enriched Face Cream
Nutrient Enriched Face Cream
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Nutrient Enriched Face Cream

SKIN TREAT

En ansiktskrem som påføres både dag og natt. Tilfører intensiv fukt og inneholder de aktive ingrediensene prebiotika og fikenkaktus, som styrker hudbarrieren og gjennomfukter på dypet.
143,20 kr
179 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Nutrient Enriched Face Cream
p94000128
v94000129
SKIN TREAT
NOK
143.2

Omtaler

Eline | 20-09-2019
Angrer på at jeg ikke luktet på den før jeg kjøpte den. Lukter billig krem. Kunne heller ha vært uten noe lukt istede
Zoe | 15-09-2019
Veldig glad jeg kun fikk en tester på denne! Prøvde den i 2 dager og når jeg våknet den siste dagen så hadde jeg fult av blemmer i hele pannen. Måtte dra til legen og få noe for det fordi blemmene var virkelig vonde. Vet ikke helt hva som skjedde og huden min er heller ikke noe sensitiv.
Maria | 07-09-2019
Nydelig krem som gir fukt i dybden. Perfekt til en tørr hud som trenger ekstra næring i vintermånedene! Anbefales, og prisen er et stort pluss!

Mer Informasjon

En ansiktskrem som påføres både dag og natt. Tilfører intensiv fukt og inneholder de aktive ingrediensene prebiotika og fikenkaktus, som styrker hudbarrieren og gjennomfukter på dypet. For normal til tørr hud.
~ 97 % naturlig innhold
Økologiske, aktive ingredienser: Rosa pomelo + Fikenkaktus
Aktive ingredienser: Plantebasert kollagen + Prebiotika
AQUA, SHEA BUTTER ETHYL ESTERS, GLYCERIN, SQUALANE, PROPANEDIOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, HYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES, CETEARYL GLUCOSIDE, ARACHIDYL ALCOHOL, BETAINE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, PHENOXYETHANOL, XYLITYLGLUCOSIDE, BEHENYL ALCOHOL, ANHYDROXYLITOL, TOCOPHERYL ACETATE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, BRASSICA CAMPESTRIS SEED OIL, PARFUM, XYLITOL, ALLANTOIN, XANTHAN GUM, CITRUS PARADISI (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, COLLAGEN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, OPUNTIA FICUS-INDICA FLOWER EXTRACT, CAMELINA SATIVA SEED OIL, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, CITRIC ACID
Volum:50 ml
Hudtype:Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331