Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Healthy Radiance Warming Body Scrub
Healthy Radiance Warming Body Scrub
Healthy Radiance Warming Body Scrub
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Healthy Radiance Warming Body Scrub

SKIN TREAT

En sort, multifunksjonell formula som fungerer som en varmende maske og en dyprensende kroppsskrubb.
103,20 kr
129 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Healthy Radiance
p90294242
v90294243
SKIN TREAT
NOK
103.2

Omtaler

Martine | 16-12-2019
Absolutt en bra skrubb, men jeg vet ikke helt om jeg liker den varmende effekten den har på huden. Det kjennes nesten som det svir, gjør ikke vondt men ikke akkurat superbehagelig.
Eli-Kristine | 22-11-2018
Dette produktet er fantastisk! Jeg elsker det og var overrasket over hvor godt det virker. Her får du langt mer enn hva du betaler for.

Mer Informasjon

En sort, multifunksjonell formula som fungerer som en varmende maske og en dyprensende kroppsskrubb. Den sorte formelen har en varmende effekt på huden for økt sirkulasjon og mykgjørende effekt.
~ 97 % naturlig innhold
Økologisk: Jojobaolje og bomullsfrøekstrakt
Utvalgte effektive ingredienser: Sacha Inchi-olje
Bruk 1-2 ganger i uken. Masser varsomt og la være på huden i opptil 2 minutter. Skyll grundig. Bruk ikke på skadet eller irritert hud.
Ingredients: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerine, Canola Oil, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Silica, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Cetyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Charcoal Powder, Panax Ginseng Root Extract, Hydrated Silica, Vanillyl Butyl Ether, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Olivoyl Glutamate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Beta-Sitosterol, Squalene, Ascorbyl Palmitate, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Chloride, Parfum, Benzyl Alcohol, T-Butyl Alcohol, 1,2-Hexanediol
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331