Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Deep-Hydrating Hand Cream
Deep-Hydrating Hand Cream
Deep-Hydrating Hand Cream
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Deep-Hydrating Hand Cream

SKIN TREAT

En hurtigabsorberende, mykgjørende og beskyttende krem for tørre hender, med langvarig effekt for hudglød.
39,20 kr
49 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Deep-Hydrating Hand Cream
p90294268
v90294269
SKIN TREAT
NOK
39.2

Omtaler

Lena | 23-11-2019
Dette er en helt ok håndkrem som trekker lynraskt inn i huden. Men jeg vil ikke si at den er spesielt fuktighetsgivende, og den lukter veldig kraftig av parfyme. Parfymen sitter i lenge og overdøver andre dufter man har på seg. Hvis man liker lukten, noe jeg tror at mange gjør, så er denne et godt kjøp. Vegansk og til en god pris.
Astrid | 20-02-2019
Veldig bra håndkrem for vintertørre hender: den tilfører fukt, den trekker seg fort inn i huden og etterlater den ikke klissete i det hele tatt. Man kan gjøre dine vanlige gjøremål uten å etterlate betydelige fettflekker på mobil og tastatur.
Christina T | 24-01-2019
Min nye favoritt håndkremen. Har veldig tørre hender og denne hjelper. I tillegg er det en praktisk størrelse så den får plass i alle vesker. Prisen er heller ingenting å si på.

Mer Informasjon

En hurtigabsorberende, mykgjørende og beskyttende krem for tørre hender, med langvarig effekt for hudglød.
~ 98 % naturlig innhold
Økologisk: Avokadoolje og brokkolifrøolje
Utvalgte effektive ingredienser: Sacha Inchi-olje
Ingredients: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Coco-Caprylate/Caprate, Persea Gratissima Oil, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Undecane, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cetyl Alcohol, Tridecane, Brassica Oleracea Italica Seed Oil, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Allantoin, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Squalene, Beta-Sitosterol, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Benzoate, Potassium Sorbate, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Sorbic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331