Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Dryness Repair All-In-One-Cream
Dryness Repair All-In-One-Cream
Dryness Repair All-In-One-Cream
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Dryness Repair All-In-One-Cream

SKIN TREAT

En fyldig, nærende og beskyttende balsam til tørr og værskadet hud. Roer ned rødhet og reparerer sårbare områder som trenger litt ekstra omsorg.
63,20 kr
79 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Dryness Repair
p90294252
v90294253
SKIN TREAT
NOK
63.2

Omtaler

Kirsti | 05-12-2019
Dette er en fet og næringsrik krem som passer min dehydrerte hud. Jeg benytter den i ansiktet og er veldig fornøyd fordi den gir fukt hele dagen. Må bare beskrive den som en sjelden god ansiktskrem, så tommel opp!!!
Therese | 13-10-2019
Jeg kjøpte denne til mannen men adopterte den raskt selv. Jeg sliter med tørr og flassende hud i ansiktet så fort sommeren er over men med denne var huden perfekt over natta etter første gangs bruk. Jeg bruker den også på hendene til datteren min som fort blir rød og sår i vinterhalvåret. Dette er definitivt mitt må ha produkt i skapet fremover samt at den lukter HIMMELSK!!!!
Maria Magdaléna | 30-01-2019
Hvor har denne vært i hele mitt liv? Dette produktet har giftet seg med min atopiske tørre eksem hud! Om du har TØRR og SENSITIV hud er denne PERFEKT! Jeg har flere hyller med kremer og lotion, men nå kan jeg erstatte 2/3 av det med bare denne. Den fungerer utrolig bra! Den har en mild god lukt, en veldig frisk og naturlig lukt som minner meg om sen vår og honning. Den er super drøy, den vil nok vare meg veldig lenge. Det er en mer tykkere krem, men ble overasket over hvor lett og behagelig den føles i ansiktet. Jeg er meget selsitiv og ofte reagerer jeg på det meste, men denne reagerer jeg ikke på. Jeg sliter mye med eksem rundt øynene, overleppa, nesebor, øreflipp, hals og hender. Produktet har vist synlig forbedring på kort tid. Det er så deilig å bare ha alt i ett produkt som jeg fort kan ta på lepper, hender, kroppen og ansikt. Veldig praktisk å ha alt i ett som faktisk funker, så blir det mindre å pakke når jeg skal noen plass, siden jeg er avhengig av konstant smøring.

Mer Informasjon

En fyldig, nærende og beskyttende balsam til tørr og værskadet hud. Roer ned rødhet og reparerer sårbare områder som trenger litt ekstra omsorg.
~ 90 % naturlig innhold
Økologisk: Jojobaolje og bomullsfrøekstrakt
Utvalgte effektive ingredienser: Sacha Inchi-olje
Ingredients: Aqua, Isohexadecane, Butyrospermum Parkii Butter, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Hydrogenated Vegetable Oil, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Magnesium Sulfate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Panax Ginseng Root Extract, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Squalene, Beta-Sitosterol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, Parfum, Citric Acid
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331