Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Future Solution LX Replenishing Night Cream 50 ml
Kampanje 20%

Future Solution LX Replenishing Night Cream 50 ml

Shiseido

FUTURE SOLUTION LX er Shiseidos premium hudpleieserie som lover deg din beste hud noensinne – nå og i fremtiden. Eksklusivt utviklet etter 7 års forskning.
2 820 kr
3 525 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Future Solution LX Replenishing Night Cream
p89737477
v89737478
Shiseido
NOK
2820

Omtaler

Rita | 07-04-2019
Beste natt kremen jeg har prøvd. Hjelper mot pigmentering og for masse glød og fukt. Elsker denne . Alt i ett produkt . Om du ikke har prøvd den så må du bare prøve den. Elsker denne. Kommer til å kjøpe den igjen så fort jeg får tom for den.

Mer Informasjon

FUTURE SOLUTION LX er Shiseidos premium hudpleieserie som lover deg din beste hud noensinne – nå og i fremtiden. Eksklusivt utviklet etter 7 års forskning. Serien passer til alle hudtyper, alle behov og alle aldre. Jobber på DNA-nivå og motvirker effektivt faktorer som forårsaker hudens aldring, ujevn hudtone og tapt fasthet. TOTAL REGENERATING CREAM En nattkrem som forbedrer celledelingen, booster alle hudens naturlige funksjoner og om natten reparerer og gjenoppbygger huden. Forebygger alle typer for tidlig aldring. Tilfører næring og energi til cellene. Huden får en glatt, perfekt overflate med en strålende hudtone. Brukes om kvelden etter rens og softener.
Volum:50 ml
Hudtype:Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331