Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

38 ºC Separating & Lengthening Mascara Black 01

38 ºC Separating & Lengthening Mascara Black 01

Sensai

Den første vannfaste mascaraen i verden som fjernes med varmt vann på 38 ºC .
310 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
38 ºC Separating & Lengthening Mascara
p799801
v39668603
Sensai
NOK
310

Omtaler

Anne | 06-11-2018
Denne mascaraen gir et veldig fint resultat. Om ikke så mye fylde så gir den lange og fint separerte vipper. Den drysser ikke, og holder seg på plass hele dagen. Men jeg synes, til tross for at den lett skal la seg fjerne med vann, er vanskelig å få bort. Jeg må ty til en make-up fjerner fra Lancome ( den blå) da går den relativt greitt av. Jeg vil allikevel fortsette å bruke den og anbefale den videre til andre.
Iselin | 05-05-2018
Leste så mye bra om denne, men ble veldig skuffa da jeg prøvde den. Den gir ikke mye volum alene, men sammen med mascarabase fungerer den mye bedre (bruker nå lancome cils booster). I tillegg er den veldig tykk og du må børste av mye før du begynner slik at du ikke ender opp med store klumper. Det verste er at den drysser mot slutten av dagen-- og det er klissete (!), veldig vanskelig å få vekk uten å ødelegge annen sminke. Pluss er at den ikke lukter noe spesielt, god børste, og den går vekk i dusjen uten problem.
Ann-Marit Hammer | 24-02-2017
Er kjempefornøyd med denne maskaraen. Jeg har i alle år slitt med at maskara, inkludert de som skal være vannfast, smitter av over og under øynene. Det gjør Ikke denne! Den sitter kjempebra hele dagen, og går lett av når jeg bare presser bomull med varmt vann mot øynene. Den er virkelig som den lover. Jeg kan ikke gi full pott allikevel, fordi den har en tendens til å klumpe seg etter en stund, og når jeg da bruker den så fordeler den seg ikke like jevnt. Jeg vil anbefale denne for de som sliter med at maskaraen smitter av, og jeg kommer til å bruke den videre, selv om jeg kanskje må kjøpe ny litt oftere.

Mer Informasjon

Den første vannfaste mascaraen i verden som fjernes med varmt vann på 38 ºC .
Våre to bestselgende mascaraer har blitt fornyet med nye, forbedrede sammensetninger som inneholder viktige SENSAI COLOURS-ingredienser.
Fjerning:
Fjern mascaraen mens du dusjer eller under den doble rensen.
1. Skyll øyeområdet med store mengder varmt vann (ca. 38 ºC).
2. Ta tak i øyenvippene og trekk mascaraen av.
3. For enkel fjerning kan du trykke en våt svamp, SPONGE CHIEF, eller en bomullspad mot øyenvippene. Ta tak i øyenvippene og trekk mascaraen av.
Hovedingredienser: - Thermo-sensitive Formula - Swertia Japonica Extract - Phyto Lash Conditioner - Dramatic Fibre (*SEPARATING & LENGTHENING endast) - Koishimaru Silk Extract WATER (AQUA) AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER BEESWAX (CERA ALBA) STEARIC ACID CETEARYL ALCOHOL DIPROPYLENE GLYCOL POLYVINYL ALCOHOL NYLON-6 AMINOMETHYL PROPANOL ALCOHOL MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE DISODIUM EDTA BARIUM SULFATE SILICA GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL LAUROYL LYSINE HYDROLYZED SILK SWERTIA JAPONICA EXTRACT DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT EXTRACT TOCOPHEROL PHENOXYETHANOL SODIUM DEHYDROACETATE METHYLPARABEN ETHYLPARABEN BUTYLPARABEN [May contain(+/-)] IRON OXIDES (CI 77491) IRON OXIDES (CI 77492) IRON OXIDES (CI 77499) MICA (CI 77019) SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)
Volum:7.5 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331