Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Silky Purifying Silk Peeling Powder

Silky Purifying Silk Peeling Powder

Sensai

En raskt skummende, enestående mild peeling uten friksjon som roer ned og fukter, samtidig som den forbedrer hudens struktur. Etterlater en fuktmettet følelse etter skyllingen.
650 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Madelen | 06-04-2019
Den beste peelingen jeg har prøvd noen gang! Jeg fikk med meg en prøve hjem, første gang jeg prøver den i dag. Den løses opp i vann raskt, og den gir en umiddelbar effekt! Huden min er så glatt som aldri før. Kommer til å kjøpe denne!
Ragnhild | 15-03-2019
Beste peelen jeg har prøvd. Den er også veldig drøy i bruk. Kjøpte denne første gang etter at jeg fikk en liten vareprøve. Brukt denne i 10 år etterpå. En HG jeg ikke kan være foruten.
Marit | 24-02-2018
Fantastisk produkt for de som har råd til den. :/ Superdrøy, men skulle ønske den kom i mindre volum også - for lavere pris..

Mer Informasjon

En raskt skummende, enestående mild peeling uten friksjon som roer ned og fukter, samtidig som den forbedrer hudens struktur. Etterlater en fuktmettet følelse etter skyllingen.
Brukes én til tre ganger i uken avhengig av hudens behov etter rengjøring med trinn 1 renseprodukt.
Ta en dose i håndflaten, og masser opp skummet ordentlig med litt lunkent vann. (En dose kommer ut når du vender flasken opp ned.)
Påføres på fuktet hud ved hjelp av sirkelbevegelser, spesielt på problemområdene.
Fjern med fuktet Sponge Chief (vaskeklut), og skyll nøye med lunkent vann.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331