Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Scalp Shampoo 250 ml

Scalp Shampoo 250 ml

SACHAJUAN

En svært effektiv Sensitive/Active/Dandruff Shampoo. Fjerner flass og roer ned irritert og kløende hodebunn. Altså en SCALP SHAMPOO utenom det vanlige!
170 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Scalp Shampoo
p545518
v39689575
SACHAJUAN
NOK
170

Omtaler

Kristin | 13-12-2019
Dette er sjampoen jeg alltid må ha/kommer tilbake til for å ikke få "dobbel hodebunn", sår og kløe. Jeg har prøvd omtrent alle sjampoer som er å få, og tidligere har det kun vært medisinsk (fungoral) sjampo som har hatt en viss effekt. Denne har like god effekt på min hodebunn, i tillegg til at den er mye bedre for hårets kvalitet (og lukt). Drøy i bruk.
Helle | 13-05-2019
Hjelper så mye på min tørre og sensitive hodebunn, håret føles så rent og glansfullt etter å ha brukt denne. Den tørker ikke ut håret! Har fått venner og familie til å kjøpe samme når de har spurt hva som fikk håret mitt til å lukte så godt. Blir ikke å kjøpe en annen sjampo enn så lenge!
Line Silset Holien | 19-02-2017
Veldig god for min lett irriterte hodebunn. Litt kronglete å få riktig forhold hår-vann-shampo for god skumming, men deilig og akkurat passe ren etterpå. Minus for pris og konsistens

Mer Informasjon

En svært effektiv Sensitive/Active/Dandruff Shampoo. Fjerner flass og roer ned irritert og kløende hodebunn. Altså en SCALP SHAMPOO utenom det vanlige!
Masser inn en liten mengde i vått hår og skyll nøye. Avslutt med SACHAJUAN Conditioner.
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, PIROCTONE OLAMINE, CLIMBAZOLE, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, C12-13 ALKYL LACTATE, LACTIC ACID, BUTYLENE GLYCOL , ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT EXTRACT, SALICYLIC ACID, MENTHOL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, POLYSORBATE 20, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM ORBATE, SORBIC ACID.
Volum:250 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331