Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

SACHAJUAN Over Night Hair Repair 100 ml

Vurderinger
Pris
440 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Over Night Hair Repair
p882007
v43266816
SACHAJUAN
NOK
440
Over Night Hair Repair er et gelprodukt basert på rent vann som pleier håret ditt mens du sover. Produktet bidrar til å bygge opp elastisiteten og styrken i håret og gir en fantastisk glans. Det har den høyeste konsentrasjonen av Ocean Silk Technology av alle produkter fra Sachajuan, og inneholder alger fra rhodophycea og chondrus crispus.
Rhodophycea reparerer håret og styrker det fra innsiden, mens chondrus crispus tilfører fuktighet og gir glans fra utsiden og skaper en deilig følelse i håret. Algene tilfører også naturlige sporstoffer og mineraler til håret.
Rengjør håret med et egnet produkt fra Sachajuan. Påfør om kvelden og la virke over natten. Begynn i lengdene. Produktet inneholder ikke fett og vil ikke gi flekker på vanlig sengetøy.
Det kan, men må ikke skylles ut om morgenen. Style som vanlig, eller skyll først og style etterpå. Det du velger avhenger av hårfølelsen du vil ha.
Volum:
100 ml
EAN:
7350016331449

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331