Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Orris Mimosa Fragrance Sticks 100 ml
Orris Mimosa Fragrance Sticks 100 ml

Orris Mimosa Fragrance Sticks 100 ml

Rituals

Inviter våren hjem med disse eksklusive duftpinnene fra vår Private Collection. Denne sammensetningen er en opplevelse av ekte blomsterraffinement.
215 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Orris Mimosa Fragrance Sticks
p94008467
v94008469
Rituals
NOK
215

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Inviter våren hjem med disse eksklusive duftpinnene fra vår Private Collection. Denne sammensetningen er en opplevelse av ekte blomsterraffinement. Noter av fiol og iris løftes av forskjellige læraktige aksenter og kraftige treaktige aspekter. Den vakre glassflasken er også en stilig måte å dufte hjemmet på.
Duftpinnene gir en nydelig og diskret duft uten å snu dem. Hvis du foretrekker en mer intens duftopplevelse, kan du imidlertid snu pinnene etter eget ønske. Nyt en elegant og spesiell atmosfære i opptil fem måneder, og kombiner duftpinnene med duftlys i samme serie for å gjøre duftopplevelsen enda bedre.
Plasser de medfølgende pinnene i duftflasken slik at de kan absorbere oljen. La duftpinnene fylle rommet med duft på en naturlig måte. Duftpinnene gjør at oljen fordamper kontinuerlig, og dette gir en diskret og eksklusiv duft. Husk å vaske hendene med såpe og vann etterpå. Gjenbruk den eksklusive forpakningen som oppbevaring.
Merk: Ved å snu pinnene brukes oljen opp raskere.
Tips: Ikke bruk alle pinnene i mindre rom eller hvis du vil la oljen vare lenger.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331