Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Poème d'Azar EdP 60 ml
Poème d'Azar EdP 60 ml
Poème d'Azar EdP 60 ml
Poème d'Azar EdP 60 ml
NYHET

Poème d'Azar EdP 60 ml

Rituals

Skape en beroligende atmosfære i hjemmet med duftlyset Sweet Jasmine fra vår Private Collection.
540 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Poème d'Azar EdP
p94008436
v94008437
Rituals
NOK
540

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Skape en beroligende atmosfære i hjemmet med duftlyset Sweet Jasmine fra vår Private Collection. De sprudlende og fruktige toppnotene av frisk sitrus og bær fører til elegante blomsternoter som peoner og liljekonvall. Og sandeltre tilfører varme og eleganse til duften.
Den vakre champagnefargede glasskrukken passer perfekt for alle interiør, enten i ditt eget hjem eller som en gave til en annen. Når den er tom kan du rense ut lyset og bruke den til blomster, blyanter eller koster.
Første gang du tenner lyset bør du la det brenne i to timer, slik at topplaget kan smelte og lyset brenne jevnt. Duftlyset Imperial Rose inneholder naturlig voks, og du kan nyte den i opptil 60 timer. Tips: Du kan også komplementere duften med de elegante duftpinnene fra vår Private Collection.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331