Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
The Ritual of Namasté Urban Hydrating Mist 100 ml

The Ritual of Namasté Urban Hydrating Mist 100 ml

Rituals

. Fin ansiktsspray som umiddelbart frisker opp og hydrerer huden. Ansiktssprayen sprayes som et usynlig, pustende lag over huden for å beskytte den mot aldringseffekter fra forurensning.
215 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

. Fin ansiktsspray som umiddelbart frisker opp og hydrerer huden. Ansiktssprayen sprayes som et usynlig, pustende lag over huden for å beskytte den mot aldringseffekter fra forurensning. Bruk ansiktssprayen etter at du har renset huden og ellers etter behov for å beskytte ansiktet og gi det fukt. Bidrar til at huden stråler. Den hellige lotus er symbolet på renhet, skjønnhet og visdom. Indisk rose er et kjent symbol på skjønnhet og kjærlighet, og vannet er mye brukt for sine hydrerende egenskaper. Kombinasjonen av de aktive ingrediensene bidrar til å etterlate huden frisk og ren.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331