Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

The Ritual of Namasté Intense Hydrating Serum 30 ml
Kampanje 20%

The Ritual of Namasté Intense Hydrating Serum 30 ml

Rituals

Intensivt hydrerende serum som bidrar til å glatte og mykgjøre huden ved å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsforsvar.
244 kr
305 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Ritual of Namasté Intense Hydrating Serum
p90143246
v90143247
Rituals
NOK
244

Omtaler

Martine | 08-01-2020
Helt ok serum. Lukter godt og teksturen er fin. Men merker at huden blir litt rød av den, og huden svetter litt. Kommer nok ikke til å kjøpe den igjen.
Lene | 19-07-2019
Gir rikelig med fuktighet. Bruker den før dagkrem og nattkrem. Mild mot huden, trekker godt inn.

Mer Informasjon

Intensivt hydrerende serum som bidrar til å glatte og mykgjøre huden ved å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsforsvar. Lett, hydrerende serum met kompleks av hyaluronsyre og daikon-reddik som absorberes dypt og bidrar til å forbedre hudteksturen og beskytte huden mot de negative effektene av forurensningspartikler. En must have for en optimal strålende, sunn og forfrisket hud. I århundrer har indisk rose vært et symbol på skjønnhet og kjærlighet, og rosevannet brukes mye på grunn av sine hydrerende egenskaper. Den hellige lotus, symbolet på renhet og visdom, er kjent for sine beroligende og pleiende egenskaper.
En kombinasjon av hyaluronsyre og indisk rose bidrar aktivt til å gjenopprette hudens naturlige fuktighetsbalanse. Gir en intenst hydrert og smidig hud. Naturlige, plantebaserte antioksidanter bidrar til å beskytte huden mot negative ytre påvirkninger.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331