Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vi har bursdag! kicks.no feirer 7 år og vi feirer med rabatt på våre mest elskede produkter! Gjelder kun på kicks.no fram til søndag. 

Kjøp produktet i en gaveeske og få mer for pengene

Denne flotte gavepakken er den perfekte gaven til en venn eller et familiemedlem, eller for å skjemme bort deg selv! Inneholder dusjskum, sort såpe, sjampo og håndsåpe.
230 kr
Den vanlige prisen for produktene er 0 kr

Rituals The Ritual Of Hammam Shampoo 250 ml

Vurderinger
Pris
105 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Ritual Of Hammam Shampoo
p90349862
v90349863
Rituals
NOK
105
Pleiende og styrkende sjampo for et fantastisk friskt og glansfylt hår, fra rot til tupp. Gir håret intensiv fuktighet uten å tynge ned.Håret styrkes og blir glatt og silkemykt.Håret føles og ser friskere ut og
får økt glans. Perfekt til daglig bruk.
Gir optimal næring til både normalt og farget hår.
Fargefast. Helt uten sulfater, silikon og parabener. Full av enestående, aktive ingredienser.Organisk arganolje, en eksklusiv marokkansk skjønnhetsolje som er rik på antioksidanter, mykgjør og styrker håret i dybden og gjør det sunt og silkemykt.Shikakai, en naturlig ayurvedisk ingrediens som har vært brukt i India i tusenvis av år, gir en fantastisk glans samtidig som den pleier og styrker hodebunnen. Den høykonsentrerte, reparerende formelen gjenoppretter hårets helse, fuktighet og elastisitet ved hjelp av arganolje som er rik på antioksidanter, gjenoppbyggende phytokeratin og fettsyrer. Inneholder ikke sulfater, SLS og SLES, silikon og parabener.
Purifying Shampoo
Volum:
250 ml
Vekt:
302 g
Farge:
Blå
EAN:
8719134027143

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

1.0
Basert på 1 omtaler
Les mer
L
LJ
05-09-2020
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331