Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Revitalash Advanced 2 ml
Revitalash Advanced 2 ml
Revitalash Advanced 2 ml

Revitalash Advanced 2 ml

Revitalash

RevitaLash Lash Conditioner er et serum som gjør vippene dine lengre, tykkere og fyldigere.
939 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Revitalash Advanced
p864147
v42622571
Revitalash
NOK
939

Omtaler

Kari | 13-12-2019
Utrolig bra serum! Har brukt det i litt over 3 mnd og har aldri hatt så lange vipper før. Har testet iGlow og castor oil uten noe effekt (men med mye irritasjon i øynene), men dette merker jeg ikke at jeg har på. Lett å bruke og varer lenge, men litt stiv pris.
Gentiana | 23-04-2019
Jeg har brukt denne i 1,5 mnd. Og det funker sykt bra! Man må bare være litt tålmodig og resultatet er bare helt amazing! Lange fine vipper 🥰🥰
Nora | 26-02-2019
Har brukt denne i en måned, etter to ukers bruk hadde vippene mine blitt lange, tykke og de har blitt bøyd opp. Jeg har også brukt denne på brynet mitt og fått tykkere bryn. Anbefales

Mer Informasjon

RevitaLash Lash Conditioner er et serum som gjør vippene dine lengre, tykkere og fyldigere.
Én gang daglig. Pensle på en tynn linje ved roten på øvre vippekant. Dersom du glemmer å påføre om kvelden, kan du fint påføre den neste morgen. Kan brukes selv om du har på sminke eller kontaktlinser. Synlig resultat kan ta 3-10 uker, deretter brukes serumet kun 2-3 ganger i uken.
Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Acid, Decloro Dihydroxy Difluoro Ethycloprostenolamide, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.
Volum:2 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331