Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Siste sjanse - 50% ekstra på salgsprisen! Fri frakt med Bring & Helthjem

Recipe For Men Anti-Aging Hydrating Gel 75 ml

Vurderinger
Pris
289 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Anti-Aging Hydrating Gel
p90571743
v90571744
Recipe For Men
NOK
289
Recipe for Men Anti-aging Gel er en fuktighetsgivende og nærende anti-aging-gel. Høyaktiv retinol i kombinasjon med Recipe for Mens signaturkompleks av peptider reduserer rynker, fine linjer og aldersflekker for en glattere hud med et mer ungdommelig utseende. Samtidig dannes et beskyttende lag med polysakkarider for å stenge ute skadelige ytre faktorer og redusere negativ miljøpåvirkning som fremskynder hudens aldring. Den oljefrie formelen inneholder også en dypt fuktighetsgivende blanding av glukose og xylitol som optimerer hudens forutsetninger for å holde seg spenstig og ung.
Nøkkelingredienser:
• Retinol (vitamin A): Den mest utprøvde og studerte ingrediensen mot hudens aldring. Reduserer hudens aldringstegn som for eksempel rynker, fine linjer og aldersflekker. Veldokumentert effekt.
• Peptidkompleks (anti-aging): Recipe for Mens signaturkompleks av virkningsfulle peptider er spesielt utviklet for menn. Reduserer rynker og fine linjer i huden.
• Matrise av polysakkarider: Danner et beskyttende lag (en ny hud!) for å stenge ute ytre faktorer og redusere negativ miljøpåvirkning som kan irritere huden og dermed fremskynde utviklingen av aldringstegn.
• Glukose og xylitol: En dypt fuktighetsgivende og fuktighetsbevarende ingrediensblanding som optimerer hudens forutsetninger for å holde seg spenstig og ung. Virker også beroligende og nærende på huden.
• Vitamin E (tocopheryl acetate): Pleiende, antioksidant (bekjemper frie radikaler).
• AHA-syrer: Eksfolierende.
Brukes 1–2 ganger daglig. Masser inn på ren og tørr hud. Hvis huden trenger ekstra fuktighet, følg opp med en fuktighetskrem.
Volum:
75 ml
EAN:
7391593003442
Tips fra KICKS community
Finn ansiktspleien som passer din hud

Finn ansiktspleien som passer din hud

Beauty test: Finn riktig produkter fra Kiehls

Beauty test: Finn riktig produkter fra Kiehls

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331