Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Rose Tonic 250 ml
Kampanje 20%

Rose Tonic 250 ml

Pixi

Dette herlige ansiktsvannet er naturlig fuktighetsgivende og bidrar til å balansere hudens PH-verdi og minimere rødhet.
239,20 kr
299 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Rose Tonic 250 ml
p90427109
v90427110
Pixi
NOK
239.2

Omtaler

Charlotte | 08-07-2019
Dette er en av de bedre jeg har prøvd til min sensetiv og roseca hud, demper rødhet og huden glødende etter jeg har brukt denne. Bruker den morgen og kveld, elsk og pluss for stor flaske

Mer Informasjon

Dette herlige ansiktsvannet er naturlig fuktighetsgivende og bidrar til å balansere hudens PH-verdi og minimere rødhet. Har en beroligende effekt på huden og fjerner urenheter og eventuelle rester av makeup på en mild måte. Vegansk.
Brukes morgen og kveld etter rens. Avslutt med din vanlige hudpleierutine, serum og krem.
Water, Rosa Damascena Flower Water, Propanediol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium PCA, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Triethyl Citrate, Rose Extract, Phenoxyethanol, Rosa Canina Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sambucus Nigra Flower (Elder Flower) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Betaine, Sodium Citrate, Montmorillonite, Citric Acid, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331