Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Glow Tonic Facial Toner 250 ml
Kampanje 20%

Glow Tonic Facial Toner 250 ml

Pixi

Pixis populære og prisbelønte Glow Tonic er et herlig ansiktsvann med en peelende effekt som gir huden en strålende glød!
227,20 kr284 kr

Omtaler

Silje Askheim | 19-10-2018
Andre gangen jeg har prøvd denne nå. Lukter behagelig. Stikker/svir litt i huden av og til når jeg bruker denne. Jeg er litt usikker på om porene har blitt mindre etter bruk av denne, av og til synes jeg de er merkbart mindre synlige, og andre ganger synes jeg ikke de er noe redusert. Har ikke merket noe til glød.
Nora | 16-08-2018
Denne er helt fantastisk. Jeg har både oljete og tørr hud om hverandre, pluss en del urenheter. Denne toneren har minimert kviser og hudormer pluss at den har balansert huden. Du ser en klar forskjell etter bare en gangs bruk. Den lukter vidunderlig og jeg gleder meg til hver gang jeg skal bruke den.
Solveig | 08-05-2018
Jeg lever for denne! Jeg har alltid slitt med kviser og oljete hud, samtidig kan jeg bli veldig tørr. Denne kombinert med Peel passene fra pixi noen ganger i uken er gull for meg!

Mer Informasjon

Pixis populære og prisbelønte Glow Tonic er et herlig ansiktsvann med en peelende effekt som gir huden en strålende glød! Glow Tonic er beriket med ginseng og fruktose og passer perfekt til normal til tørr, trøtt og aldrende hud. Den balanserer også fet hud og er anti-inflammatorisk. Dette populære ansiktsvannet fjerner døde hudceller og gir huden fuktighet for å fremheve en frisk hud med glød. Ved regelmessig bruk bidrar det også til å gi huden en mer tonet og fast følelse. Selv fine linjer og porer blir mindre synlige ved regelmessig bruk. Pixi Glow Tonic – for at huden din skal ha det så bra som mulig! Passer for alle hudtyper, også følsomme. Nøkkelingredienser: Aloe vera og ginseng. Alkoholfri. 5 % glykolsyre Innhold: 250 ml.
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Glycolic Acid, Ammonium Glycolate, Glycerin, Butylene Glycol, Hexylene Glycol (and) Fructose (and) Glucose (and) Sucrose (and) Urea (and) Dextrin (and) Alanine (and) Glutamic Acid (and) Aspartic Acid (and) Hexyl Nicotinate, Panax Ginseng Root Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Biotin, Polysorbate 20, Fragrance
Volum:250 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:Dewy
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331