Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Glow Tonic Facial Toner 250 ml
Kampanje 20%

Glow Tonic Facial Toner 250 ml

Pixi

Pixis populære og prisbelønte Glow Tonic er et herlig ansiktsvann med en peelende effekt som gir huden en strålende glød!
227,20 kr
284 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Glow Tonic Facial Toner
p89556074
v89556075
Pixi
NOK
227.2

Omtaler

Sarah | 24-12-2019
Veldig bra tonic for ansikten. Jeg har fett hud og det hjelpe meg å gi matte effekt til ansikten.
Emilie | 26-11-2019
Jeg er veldig glad i denne, har tømt flasken flere ganger, og passer alltid på å ha en i skapet.
Christina | 22-10-2019
Hadde gledet meg veldig til å prøve denne etter å ha lest mange gode omtalelser. Jeg vil ikke si at jeg har kjempesensitiv hud, og det er lite som gjør at jeg får dårlige reaksjoner på huden min. Denne lukter litt sterkt, og føles rar og tørr når jeg tar den på huden. Dessverre fikk jeg kviser av denne,og kan dermed ikke bruke den. Jeg vil anbefale alle å kjøpe en mindre størrelse for å prøve først.

Mer Informasjon

Pixis populære og prisbelønte Glow Tonic er et herlig ansiktsvann med en peelende effekt som gir huden en strålende glød! Glow Tonic er beriket med ginseng og fruktose og passer perfekt til normal til tørr, trøtt og aldrende hud. Den balanserer også fet hud og er anti-inflammatorisk. Dette populære ansiktsvannet fjerner døde hudceller og gir huden fuktighet for å fremheve en frisk hud med glød. Ved regelmessig bruk bidrar det også til å gi huden en mer tonet og fast følelse. Selv fine linjer og porer blir mindre synlige ved regelmessig bruk. Pixi Glow Tonic – for at huden din skal ha det så bra som mulig! Passer for alle hudtyper, også følsomme. Nøkkelingredienser: Aloe vera og ginseng. Alkoholfri. 5 % glykolsyre Innhold: 250 ml.
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Glycolic Acid, Ammonium Glycolate, Glycerin, Butylene Glycol, Hexylene Glycol (and) Fructose (and) Glucose (and) Sucrose (and) Urea (and) Dextrin (and) Alanine (and) Glutamic Acid (and) Aspartic Acid (and) Hexyl Nicotinate, Panax Ginseng Root Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Biotin, Polysorbate 20, Fragrance
Volum:250 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331