Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
FortifEye Eye Patches 30 pair
NYHET

FortifEye Eye Patches 30 pair

Pixi

Luksuriøse eye patches i hydrogel fulle av hurtigvirkende ingredienser som roer ned og fukter det sensitive øyeområdet. De tilpasser seg fasongen rundt øyet.
339 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Luksuriøse eye patches i hydrogel fulle av hurtigvirkende ingredienser som roer ned og fukter det sensitive øyeområdet. De tilpasser seg fasongen rundt øyet. Formelen er full av næringsrike og fuktighetsgivende ingredienser. FortifEYE gir et raskt løft og reduserer forekomsten av fine linjer rundt øyet. Vegansk.
Separer øyemaskene med den medfølgende spatelen. Plasser den tykkeste delen under den ytre øyekroken. La sitte i 10 min. For en mer kjølende og dempende effekt kan de legges i kjøleskap en stund før bruk.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331