Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Cucumber Hydra Gel Eye Patches
Cucumber Hydra Gel Eye Patches
Kampanje 20%

Cucumber Hydra Gel Eye Patches

Peter Thomas Roth

" Passer: - Alle hudtyper - Moden hud - Mørke ringer - Rynker - Hevelse. Lett å bruke ""flytende-til-frosset"" De-Puffing Eye-Cubes.
496 kr
620 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Cucumber Hydra Gel Eye Patches
p89842826
v89842827
Peter Thomas Roth
NOK
496

Omtaler

Katrine | 03-05-2019
Er 44 år, normal hud. Ville hatt en produkt form frisker mer opp underøynene. Er lite blaget av hovne umderøyne men mer effekt ville ikke skadet! Hadde høye forventninger for denne. Er generelt veldig fornøyd med PTR produktene men de øyemaskene var en skuffelse. Det er altfor lite serum, har prøvd å riste før jeg bruker de, de holder knapt på og virker tørre. Dessuten merker jeg ikke noe effekt. Det finns bedre produkter på markedet. Tror det kan være ok for 20+, men gjør ikke noe for meg dessverre.

Mer Informasjon

" Passer:
- Alle hudtyper
- Moden hud
- Mørke ringer
- Rynker
- Hevelse.
Lett å bruke ""flytende-til-frosset"" De-Puffing Eye-Cubes. Enkelt, men samtidig et revolusjonerende konsept, med frosset agurk, Arnica, Grønn Te, Kamille, Aloe, Koffein og Hyaluronsyre i form av en ""isbit"". Alt pakket inn i en myk beholder for en enkel påføring rundt øyeområdet.
Behandlingen hjelper til med å redusere poser, mørke ringer og fine linjer og rynker rundt øyeområdet. Isbitene hjelper til med å ""vekke"" trøtte øyne gjennom å være oppfriskende og oppklarende. Samtidig hjelper de til å avgifte, berolige og redusere, gir næring og fuktighet til hele øyeområdet for et mer ungdommelig utseende.
Seks 4ml doser.
Agurkekstrakt - hjelper til å berolige og avgifte den sensitive huden rundt øynene.
Aloe Vera- hentet fra aloe vera planten, dette beroligende planteekstraktet er kjent for sin evne til å gjøre huden myk og behagelig.
Arnika - et planteekstrakt kjent for sin helbredende egenskaper, bidrar til å fjerne tretthet, mørke ringer og irritasjon. "
Før påføring, legg produktet i fryseren i den tilhørende posen, i minst tre timer. Legg de frosne "De-Puffing Eye-Cubes" på begge øynene så ofte det er behov for det. La produktet virke i cirka tre minutter på huden, før du klapper inn det overflødige. Kan ikke brukes flere ganger.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331