Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Bottled Oud EdP 100 ml

Bottled Oud EdP 100 ml

Hugo Boss

BOSS BOTTLED. OUD er inspirert av the MAN OF TODAY i Midtøsten. En elegant mann som lever sitt liv med karisma og lidenskap.
1 100 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

BOSS BOTTLED. OUD er inspirert av the MAN OF TODAY i Midtøsten. En elegant mann som lever sitt liv med karisma og lidenskap. Med 100 % av den rike, mystiske og høyt verdsatte ingrediensen Oud fra Midtøsten – ofte beskrevet som «det svarte gullet» – er den et nytt medlem i den elskede BOSS BOTTLED familien.
BOSS BOTTLED. OUD er en utsøkt duft der krydder og skinn fusjoneres med luksuriøs Oud fra Midtøsten, maskuline, treaktige noter hentet fra Aquilaria-treet, luksuriøs safran og kanel samt de berømte ingrediensene i BOSS BOTTLED.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331