Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Man Eau Fraiche Deostick 75 ml
Man Eau Fraiche Deostick 75 ml

Man Eau Fraiche Deostick 75 ml

Versace

Mannen som bærer Versace Eau Fraiche er både en selvsikker og trendsikker mann som vet hva som gir hverdagen en glamorøs touch.
280 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Man Eau Fraiche Deostick
p650154
v32697096
Versace
NOK
280

Omtaler

Eliza Dzakajeva | 08-03-2015
har kjøpt denne også sammen med parfymen, mangen ganger. holder seg veldig lenge.

Mer Informasjon

Mannen som bærer Versace Eau Fraiche er både en selvsikker og trendsikker mann som vet hva som gir hverdagen en glamorøs touch. Både forpakningen og flasken stråler av luksus og minner om middelhavet. Versace Eau Fraiche er en aromatisk duft med deilige treinnslag. I toppen finner vi en spennende blanding av frisk Sitron, Rosentre og Carambole. Hjertet er komponerte av Sedertre, Salvie og Estragon, mens basen er sammensatt av klassiske ingredienser som Amber og Musk i kombinasjon med Sycamoretre for en dyp og varig avslutning.
Alcohol Denat, Propylene Glycol, Sodium Stearate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Polysorbate 20, Triclosan, Citral, Limonene, Linalool.
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331