Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Yellow Diamond EdT 30 ml
Yellow Diamond EdT 30 ml

Yellow Diamond EdT 30 ml

Versace

Yellow Diamond er en ny frisk duft, ren som sollys. Den transparente duften har utrolige lysnyanser som skinner intenst, kun som en diamant kan skinne!
475 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kaja | 04-03-2018
Glad i den, særlig om sommeren
Birgit Lundemoen | 08-03-2016
Dette har vært min favoritt-duft i omtrent 4 år nå & har etter hvert blitt min signatur-lukt. Bruker den hver dag, både til skole/jobb og andre ting. Yellow Diamond passer til alle anledninger. Den er frisk og har en fin kombinasjon av diverse dufter. Blant annet har den ett hint av sitron og fresia, noe som gjør den til en sommerlig og herlig duft. For meg er denne igjen årets favoritt produkt fra Kicks!
Hege | 23-12-2015
Denne lukter fantastisk!

Mer Informasjon

Yellow Diamond er en ny frisk duft, ren som sollys. Den transparente duften har utrolige lysnyanser som skinner intenst, kun som en diamant kan skinne! I likhet med Bright Crystal er designet til Yellow Diamond inspirert av edle stener og den nydelige flakongen er et flott tilskudd til pudderbordet. Duften er frisk og sprudlende, med noter av Sitron, Pære, Bergamot og Neroli i topp. Hjertet blomstrer av Appelsinblomst, Fresia og Lotus, som er innsvøpt i en deilig base av Musk og Amber.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331