Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Versense EdT 30 ml
KICKS Club 25%

Versense EdT 30 ml

Versace

Versense er en frisk og herlig sprudlende duft og inngår i den blomstrete og treaktige duftfamilien. Duften har en frisk start med Bergamot, Grønn Mandarin og herlig Fikenkaktus.
450 kr
(337,50 kr)
Prisen gjelder for KICKS Club-medlemmer.
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

J Martinsen | 08-02-2017
Jeg elsker denne duften! Jeg bruker dette spesielt når jeg trenger en kick i hverdagen. Sporty og energizing! Kjøpte allerede min andre flasken!
Lena Hornseth Sortevik | 11-02-2015
Veldig god duft. Synd jeg ikke tåler den. Så kjøper den ikke igjen pga det

Mer Informasjon

Versense er en frisk og herlig sprudlende duft og inngår i den blomstrete og treaktige duftfamilien. Duften har en frisk start med Bergamot, Grønn Mandarin og herlig Fikenkaktus. De dominerende blomstene i denne duften er Strandlilje og den karismatiske Jasminen. Disse blomstene har fått selskap av et mer sjeldent krydder i damedufter, nemlig Kardemomme. I basen finnes klassisk Sedertre, Sandeltre og Musk i kombinasjon med Oliventreet som gir den ultimate avrundingen på denne friske og blomstrete duften.
Alcohol Denat. (SD Alcohol 39-C), Parfum (Fragrance), Limonene, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Linalool, Geraniol, Hydroxycitronellal, Citral, Citronellol, Isoeugenol, Aqua (Water), Propylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1).
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331