Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Girl of Now EdP 30 ml

Girl of Now EdP 30 ml

Elie Saab

Elie Saab Girl of Now er en vanedannende blomsterduft med sofistikerte innslag av ristet pistasj, pære og Elie Saabs signatur med patsjuli og appelsin.
560 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Linn | 07-04-2019
Verdens beste parfyme, får alltid masse komplimenter! Lukter marsipan (høres rart ut men men den er sååå god). Første parfymen jeg noen sinne har kjøpt igjen, blir aldri lei.
Kiwi | 28-09-2017
Dette er en virkelig god parryme. Den sitter veldig lenge - opp til 2 døgn på meg. Lukter søtlig og litt som mandler, men delikat.

Mer Informasjon

Elie Saab Girl of Now er en vanedannende blomsterduft med sofistikerte innslag av ristet pistasj, pære og Elie Saabs signatur med patsjuli og appelsin. En duft som er moderne og i nuet samtidig som den er tidløs. Den vakre flasken er inspirert av Elie Saabs kolleksjoner der blomster alltid er til stede i ulike former
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331